Tym jestem spokojniejszy.W piątek raport.Po raporcie zostanie dwa tygodnie aby sprzedali za 200k USD przychodu.A potem grudzień i może kolejną grę wypuszczą.Ten Emerald wyglada jak gra sla dzieci to może na Święta ja puszczą.I tak powoli mozolnie kopia do kopi i zbuduje się przyzwoity raport.Jeśli ciężko gry od Jujubee się sprzedają to trzeba iść w ilość.Może Korulski wprowadzi nowy powiew w tworzeniu gier.Tez bym chciał kupić po 50 groszy bo wtedy miałbym średnią lepszą do zejścia z haka:)
Prawdopodobnie Herosi i Emerald są już gotowi.RP3 jestem na DSC(na DSC Dark Moon Stępień mnie zablokował) i jest aktywny.Ludzie pytają kiedy na mobile.Jeśli go ładnie poprawią to coś z tego tez może wyjść.Dla Emeralda szukają podobno wydawcy.Jest jeszcze gotowy jakiś kosmiczny gniot
Brak wydawcy nie oznacza że nie wydadzą gry.Mogą PRIMO:sami wydać grę.SECUNDO:przedstawić wydawcę i niezwłocznie wydać grę.IMPORTANTO:aby gry były gotowe do wydania
Przecież ten Emerald wygląda jak jakaś sklejka z darmowych assetow z internetu lub jakaś bieda gra mobilna. Trailer z gry wydany rok temu ma 250 wyświetleń i followersow na steam 150.
Chorągiewko ale się ośmieszasz.Nawet tego nie skomentuje.Sprzedałeś,straciłeś lub nie mniejsza z tym.Przyjmij na klatę i idź naganiać tam gdzie teraz kupiłeś akcje.A Ty tutaj hejtujesz.Ciężko to zrozumieć.Pewnie zaraz odpiszesz że jesteś dobrym Samarytaninem i innych ostrzegasz.Buchcha.Kombinujesz kupić taniej i teraz puszczają Ci nerwy bo może się nie udać.Ano może.Pij melisę to może łatwiej to zniesiesz.
Buahahaa dareczek z pełnym pampersem na całe życie z akcjami jujubee.
Tak jestem dobry i dlatego odklamuje te wasze ubieranie wielkiego g...na jakie tu jest w papierek po cukierku
https://steamdb.info/app/1403650/charts/
Zobacz. Gra 2.5 lata temu wydana. Gra więcej niż w dark moon. Spójrz na ilość sprzedanych kopii. Wejdź na listę untold tales i zobacz na cyferki które gry mają największe peaki
Czy warto to G wogóle trzymać? Czy coś sie tu zadzieje pozytywnego? Kupiłem za 2,20 i od tego czasu spadło ponad 60%. Jak tak dalej pojdzie o akcja będzie po 1 grosz. ;(