Armia Jedi gotowa do walki, czekamy na rozkazy generale K, daj mocny sygnał do ataku, tak jak 3 lata temu, zniszcz imperium zła funduszu, niech jego odziały będą zmuszone wycofać się w odległe rubieże galaktyki.
Czy w tym tygodniu spadziowy mają jakieś wyższe stawki,kończy się niedziela a tu jak w ulu,nie chcą akcji,namawiają na sprzedaż,wieszczą spadki, chyba coś mocniejszego się szykuje,kto ma akcje śpi spokojnie,mafia nawet weekend musi zasuwać,zero polotu, chyba jakieś nisko opłacane cieniaki,dawać studenta, Jolę,mecenasa,bo nikt wam nie odda,a ja sobie w waszym slangu wiszę,bujam się i mam z was bekę,ja mam akcje, czekam na emeryturę,wy zasuwanie za drobne w niedzielę
Dnia 2025-11-13 o godz. 18:16 ~grx napisał(a): > kiedy tto nastąpi? australia ładnie frankfurt a na gpw ?
Nastąpi wtedy gdy uzbierają tyle akcji aby można było rozegrać partyjkę z funduszem, bo przeciwnik jest silny. To nie sztuka wybić kurs na 3 zł kupując w tej cenie i zostać wtedy zasypanym przez fundusz, dlatego trzeba mieć tanio kupione akcje wcześniej co teraz robią, trochę cierpliwość nastąpi to niebawem, może dzisiaj, może w poniedziałek, raczej kwestia kilku sesji.
Nie będzie rosło wszystko jest ustawione ze ma nie rosnąć nigdy się nie dowiesz o co tu chodzi i kto to zaplanował Mowa o wzrostach a nie o podbitkach 20 procent.Zdrowych i spokojnych świąt do Pana który to zaplanował i czyta.Przedewszystkim spokojnych nara
Nikt nie sypie! Mielenie i tyle! Z wora do wora! Średnia dziennych obrotów to około 500 tysięcy a może i więcej. 10 dni i mamy 5 milionów obrotu, 20 dni to 10 milionów i tak od kiedy to trwa? Gdyby było sypanie to by się już dawno wysypali a kurs by spadł na dno! Konsolidacja i zbieranie czego się da na coraz to wyższych poziomach bo mało kto chce sprzedawać.