Pojawił się w okolicach 9,7 rozgrywa wielce elokwentnego strażnika Teksasu, wymyśla teorie typu wykupy instytucjonalne ale sam się przyznał że przy 11,5 wyszedł bez słowa ( jak każdy naganiacz zawsze górce) nie było go i nagle wielki powrót na salony, i zamiast napisać coś mądrego to od razu jakieś podjazdu osobiste. Ostrzegam uważajcie na te manipulacje.
Pokazałem się z Hipoteza okolo 8.50 w gwoli przypomnienia, p.Ciekawy, niech pan sprawdza, to po pierwsze, nie jestem naganiaczem to po drugie bo każdy ma swój rozum, a po trzecie niech Pan mniej przeprosi i tyle bo się pan mylił. A głupotę pana można sprawdzać w czasie...właśnie nadszedł ten czas...
Proszę MODERATORA bloga o zarejestrowanie tego wpisu. Zrobilem prinscrenna. Forum jest otawtre ale bez tego typu oskarżeń. Zaprosilem pana ,,Ciekawego" na kawe,ale oszczerstwa sa jak dla mnie poza tym blogiem. Nie jestem oszustem, mam dokumenty kupna /sprzedaży z domu maklerskiego, ktore pokrywaja sie z działaniem w owym czasie. Jeśli zajdzie potrzeba poczynie starania o doprowadzenie sprawy do innych form uzyskania i aktywowania zadośćuczynienia za pomawianie w typie ,,oszuscie"! Panie ,,Ciekawy" proszę o wycofanie tego typu słów!