Z tego co pamiętam, o tym była już mowa ponad pół roku temu, na jednej z konferencji, która jest dostępna na Youtube... Dobrze, że jest to przypominane, ale nie kreujmy tego jako nowe info, tym bardziej, że nie znamy konkretów. Oczywiście, pokazuje to zasięgi oraz możliwości DataWalk, których ja jestem świadom od dawna, ale dajmy spokojnie pracować naszej firmie - Zarząd wie co robi, przychody się zwiększają, nastroje są bardzo dobre, można mieć nadzieję na kolejne, pozytywne wiadomości. Ale nie naganiajmy, niech każdy spokojnie, bez manipulacji, samodzielnie oceni spółkę, niech wzrost wartości będzie fundamentalny, a nie, że spekulanci sztucznie podbiją kurs, a na końcu ubiorą naiwnych. Ja życzę Każdemu uczciwemu Inwestorowi, abyśmy wszyscy dotrwali do zasadnej, wysokiej wyceny, tak, aby nikt nie stracił, żeby Wszyscy byli zadowoleni.
Francuski inwestor zadziałał?. To jest spółka petarda, mam tylko dwie spółki w portfelu i to dwie z Wrocławia i z unikatową technologią na skalę światową. Trzymam aż będą po co najmniej 1000 na początek. Później zależnie od wyników i dywidend.
Mnie to bardziej ciekawi, ile trzeba bedzie czekać na kolejne ESPI odnośnie nowych kontraktów. Rok się kończy, mogliby coś zaraportować, bo na razie bieda
Taaa, albo jak co kwartał zmiana priorytetów , w zależności od tego co im wpadnie małego do roboty.. :D szału się nie spodziewam, ale chciałbym się miło rozczarować. Może sie wytłumaczą na czym zrobili 5 mln straty EBITDA, bo mi to wygląda, na to, że kasę w Q3 zjadły im podwyżki dla pracowników