• polityka informacyjna Autor: ~sens [80.238.96.*]
    Normalne, szanujące się spółki, przy ogłaszaniu wyników dążą do jak najszerszego docierania do potencjalnych zainteresowanych. Do tej pory nie ma żadnej informacji na wielu popularnych giełdowych serwisach informacyjnych o wynikach Grenevii. Dlaczego? Bo wyniki są dobre. Gdyby wymyślili gigantyczny odpis, wszędzie by to reklamowali. Podziwiać skromność. Cóż za cudna pokora...
  • Re: polityka informacyjna Autor: milinwestor [46.112.214.*]
    Już więcej się rozpisują na zagranicznych portalach lol
    https://www.tradingview.com/news/urn:summary_document_report:quartr.com:2250411:0-gea-strong-revenue-and-profit-growth-ongoing-restructuring-and-expansion-in-green-energy-segments/
  • Re: polityka informacyjna Autor: ~sens [80.238.96.*]
    Już chyba można odpowiedzieć, dlaczego przyspieszyli datę podania wyników: specjalnie po cichu w piąteczek przed długim weekendem (wielu w poniedziałek ma wolne), żeby nikt nie zauważył dobrych wyników i żeby nadal spokojnie dusić kurs według pierwotnego planu... Polityka informacyjna balansuje na dolnej granicy, żeby tylko prawa nie złamać, albo nawet jeśli, to żeby się jakoś wybronić.
  • Re: polityka informacyjna Autor: ~Prądozaur [84.39.162.*]
    Moim zdaniem to tam już znajomi znajomych zaczynają ponad 3 PLN pewnie sobie pokupować za podpowiedzią jaśniePana, żeby w razie czego zarobić dużo na prawdziwym wezwaniu za co najmniej 6 PLN albo brać dywidendy, gdy sytuację znormalizują nagle... Pozdrawiam kumkowatych i trollosłupkoropuchy tłukących kapciem niezmiennie :)
  • Re: polityka informacyjna Autor: ~Bzzz [109.207.97.*]
    Kiedy jakiś miesiąc temu rzuciłem temat kolejnego wezwania i sugerowałem, że wiecznie kopać się z koniem nie można i nawet ze wsparciem Allianz o 10 zł nawet nie ma co marzyć to zostałem przez ciebie (lub twojego chłopaka bola, nie wiem, nie zwracam uwagi na to który aktualnie pisze bo to mało istotne skoro piszecie w kółko to samo, poza tym i tak uważam, że za wpisami tych dwóch stoi jedna, ta sama osoba) nazwany tomkotrollem. To co, teraz ty jawnie działasz na korzyść Tomka żeby zabrać nam nasze 10 za marne 6? Za ile się sprzedałeś?
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.