• RYVU Autor: ~Yoksi [46.112.234.*]
    Jedna z najgorszych Spółek na wig80 i tyle komentarzy. Nie szkoda wam energii na coś takiego?
  • Re: RYVU Autor: ~Bis [89.64.16.*]
    To forum to miejsce, gdzie marzenia przegrywają z rzeczywistością tylko nie wszyscy potrafią to zaakceptować
  • Re: RYVU Autor: zielony_guzik [80.203.20.*]
    Dawaj misiu bo lubie nową krew. Widać że oszacowanie kierunku ruchu akcji spółki biotechnologicznej to dla ciebie bułka z masłem.
    Podaj kurs na zamknięcie
    w poniedziałek
    koniec listopada
    koniec grudnia.
    Być może jesteś nowym wirtuozem wykresów i kreatorem kursów a nawet indeksu, a może zwyklym leszczem z kontem na xtb i subskybcjami u yotuberów. Dawaj kursy czekamy a pózniej weryfikujemy
  • Re: RYVU Autor: ~Maras [89.64.16.*]
    Sępy zlatują się do truchła. Zaraz będzie uczta.
  • Re: RYVU Autor: zielony_guzik [89.8.220.*]
    Dokladnie, ale o jakiej uczcie mówisz przecież nawet po 5,01 nie ma sensu kupować sporo spadnie do 5. A w styczniu to już bedą tu wartosci ujemne. Tacy giełdowi wyjadacze jak wy nie powinni tu tracić czasu. Zalecam ewakuować się i to w podskokach
  • Re: RYVU Autor: ~Yoksi [46.112.206.*]
    Spółka spada dopiero od pół roku więc nie jest źle.
  • Re: RYVU Autor: ~Hhi [83.8.224.*]
    Cwaniaki w każdy poniedziałek robią popyt sprzedają na dużym plusie i sypią do piątku co tydzień to samo .
  • Re: RYVU Autor: ~Yoksi [46.112.206.*]
    Zobacz ilu jeszcze daje się na to nabrać...
  • Re: RYVU Autor: ~Hhi [83.8.224.*]
    Kiedyś odpali ale jak ,,ktoś " potrafi zrobić kółko i na spadku dobrze zarobić to będzie pchał kurs ile może . Nie ma popytu bo to widać że oprócz cwaniaka nikt tym nie handluje.
  • Re: RYVU Autor: ~Djdjdj [89.64.7.*]
    Dla przypomnienia: https://strefainwestorow.pl/artykuly/20170526/wycena-lotos-0-zl-unicredit-rekomendacje
    Jak 8 śmieszków codziennie piszę o spadkach kursie po 12 10 5. A owieczki sprzedają po 200 300 akcji by pozniej ktoś skupował po 2/3000. Zastanawia mnie tylko czemu wieszczą bankructwo akurat przed wynikami badań. Wiadomo że maraton jest długi i męczący ale poddawać się po 39kilometrach? Bo jakieś pi.dy marudzą na forum?
  • Re: RYVU Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Fajna historia......trzeba jednak (zawsze to powiadam) własnego mózgu.
  • Re: RYVU Autor: ~Filo [31.61.188.*]
    To tylko potwierdza, ze te wszystkie reko rzędu 34, 39 i więcej zł to brednie. Sprawdzalność zerowa. Inwestorzy najlepiej wiedzą ile papier jest wart i kiedy sprzedać.
  • Re: RYVU Autor: zielony_guzik [89.8.221.*]
    Szczególnie ci co piszą o 5zl. Same mądre głowy. A Ty po ile wejdziesz bo przecież po coś to jesteś Filo ?
  • Re: RYVU Autor: ~Filo [31.61.188.*]
    Ja poczekam aż wyprzedadzą sie Ci od optymalizacji podatkowej. Z tego co widzę to właśnie zaczeli akcję pozbywania sie słabego papieru.
    Właśnie zaczeli? Jesteś optymistą od 6 miesięcy jest wodospad dzień w dzień.
    No i nie zapominaj o funduszach od miesiecy sprzedają, prawda? Dobrze że na forum jest kilku rozsądnie myślących którzy potrafią pokierować stadem.
    Tzn podsunąć inteligentne rozwiązania akcjonariuszą. Przepraszam autokorekta. Nie wiem skąd mój słownik podświadomie nazwał tych akcjionariuszy "stadem".
    Przecież to się powtarza w tysiącach spółek....ulica (stado) wyprzedaje, smart money kupują....Ale żeby wyprzedawać PO TEJ cenie i w okolicach 15.11? Rzeczywiście - stadne zachowania.
    Ale nie sądzisz że jak już się wyprzedadzą i kurs serio spadnie do 5. To bedzie kiepskie moment na kupno? Ja poczekam do 1zl albo 0,50 groszy. W końcu spolka ktróra ma szansę znaleźć lek na raka musi być warta wiecej niż paczka zapałek ?
    Jeśli napisałeś to serio( w co wątpię), to nie rekomenduję takiego czekania....jeśli napisałeś "dla żartu" ( w co wierzę) - to poczekaj na 10 groszy....a co tam
  • Re: RYVU Autor: zielony_guzik [89.8.220.*]
    Tak to była ironia. Spokojnie nie sprzedałem ani 1 akcji. Dokupować już też nie będę, chociaż mogę tego pozniej żałować. Mam maksymalny planowany procentowy udział tej spolki w portfelu wg wcześniejszych założeń i bedę trzymał się tego planu aż do okresu realizacji pod koniec roku. Czy plan był dobry okaże się po nowym roku. Powodzenia
    Ja będę powiększał pozycję.....też powodzenia.
[x]
RYVU -0,66% 22,65 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.