Dawaj misiu bo lubie nową krew. Widać że oszacowanie kierunku ruchu akcji spółki biotechnologicznej to dla ciebie bułka z masłem.
Podaj kurs na zamknięcie
w poniedziałek
koniec listopada
koniec grudnia.
Być może jesteś nowym wirtuozem wykresów i kreatorem kursów a nawet indeksu, a może zwyklym leszczem z kontem na xtb i subskybcjami u yotuberów. Dawaj kursy czekamy a pózniej weryfikujemy
Dokladnie, ale o jakiej uczcie mówisz przecież nawet po 5,01 nie ma sensu kupować sporo spadnie do 5. A w styczniu to już bedą tu wartosci ujemne. Tacy giełdowi wyjadacze jak wy nie powinni tu tracić czasu. Zalecam ewakuować się i to w podskokach
Kiedyś odpali ale jak ,,ktoś " potrafi zrobić kółko i na spadku dobrze zarobić to będzie pchał kurs ile może . Nie ma popytu bo to widać że oprócz cwaniaka nikt tym nie handluje.
Jak 8 śmieszków codziennie piszę o spadkach kursie po 12 10 5. A owieczki sprzedają po 200 300 akcji by pozniej ktoś skupował po 2/3000. Zastanawia mnie tylko czemu wieszczą bankructwo akurat przed wynikami badań. Wiadomo że maraton jest długi i męczący ale poddawać się po 39kilometrach? Bo jakieś pi.dy marudzą na forum?
To tylko potwierdza, ze te wszystkie reko rzędu 34, 39 i więcej zł to brednie. Sprawdzalność zerowa. Inwestorzy najlepiej wiedzą ile papier jest wart i kiedy sprzedać.
Właśnie zaczeli? Jesteś optymistą od 6 miesięcy jest wodospad dzień w dzień.
No i nie zapominaj o funduszach od miesiecy sprzedają, prawda? Dobrze że na forum jest kilku rozsądnie myślących którzy potrafią pokierować stadem.
Tzn podsunąć inteligentne rozwiązania akcjonariuszą. Przepraszam autokorekta. Nie wiem skąd mój słownik podświadomie nazwał tych akcjionariuszy "stadem".
Przecież to się powtarza w tysiącach spółek....ulica (stado) wyprzedaje, smart money kupują....Ale żeby wyprzedawać PO TEJ cenie i w okolicach 15.11? Rzeczywiście - stadne zachowania.
Ale nie sądzisz że jak już się wyprzedadzą i kurs serio spadnie do 5. To bedzie kiepskie moment na kupno? Ja poczekam do 1zl albo 0,50 groszy. W końcu spolka ktróra ma szansę znaleźć lek na raka musi być warta wiecej niż paczka zapałek ?
Jeśli napisałeś to serio( w co wątpię), to nie rekomenduję takiego czekania....jeśli napisałeś "dla żartu" ( w co wierzę) - to poczekaj na 10 groszy....a co tam
Tak to była ironia. Spokojnie nie sprzedałem ani 1 akcji. Dokupować już też nie będę, chociaż mogę tego pozniej żałować. Mam maksymalny planowany procentowy udział tej spolki w portfelu wg wcześniejszych założeń i bedę trzymał się tego planu aż do okresu realizacji pod koniec roku. Czy plan był dobry okaże się po nowym roku. Powodzenia