Jak pokazuje wykres za ostatnie 4 dni spółka spada przeciętnie o ok 1 zł/dzień. Oznacza to, że na początku grudnia powinna zejść poniżej 5zł. Dobre wyniki badań powinny ją pchnąć w okolice 10 zł. Tak to widzę
Dokladnie, masz racje. Dziękujemy za tak wnikliwą analizę. Pamiętaj że wtorek jest wolny wiec może jednak 6zl? Co o tym myślisz? Soboty i niedziele uwzględniłeś w swojej rekomendacji?
"Ty się znasz na giełdzie?" Pytasz o GPW jako całość czy konkretnie o analizę techniczną albo fundamentalną?, a może o konkretne sektory albo spólki?
Napisanie że jak akcja spada po 1pln przez 4 dni to bedzie spadało przez kolejne 3 tygodnie w tym samym tęmpie jest dość infantylne. Bo czemu wyrażasz kwotowo a nie procentowo? Trudno byloby ci obliczyć?
Wiesz może coś o liniach oporu albo wsparcia? Rsi ? Sma? Fundamentach? Kapitalizacji spółek?
To spółka biotechnologicza której wycenę opiera się na jednym zakładzie, ja postawiłem żetony na to że spółka w tym roku poda pozytywne wyniki badania nad projektem RVU120, które następnie zostaną zmonetaryzowanę w postaci grandów dofinansowań umów partneringowych itp.
Wykresy jeżeli z tygodniowego przełączysz np na 5 letni pokarze
ci pionowe fragmenty gdy wchodziły dobre informacje i zjazdy przy braku informacji.
Jak na weekend wejdzie dobre info idziemy do góry jak złe lub żadne spadamy dalej.
Na pocieszenie dodam że kurs od stycznia do czerwca 2022 spadl o 60% zeby później skoczyć o ponad 160% w dość Krótkim okresie. Ale to historia ktora moze ale nie musi się powtórzyć
student..studia u wojta w stodole? matole dzis ukazala sie puplikacja ( i tak nie znajsdziesz) potwierdzajaca wyjatkowe wlasciwosci Roma..(120) lamiacego bariere dla Venetoklaxu i synergie tych obydwu..czarno na bialym..naukowo i jasno.. no ale nie wystarczy..miec mature z Koziej Wulki i hejciarskie dobre checi tluki tobie podobne..moga sobie pisac i zyczyc..przegryw z was wychodzi bolesnie
Kogo obchodzi ortografia. tu many gdy nie maja argumentow czepiaja sie zawsze pisanych na szybko z tel. z zachodu bledow grobego palca badz tym podobnych.Cebulactwa w waszym wykonaniu to nie zmieni
Chodziło tylko o info o artykule i wynikach badania. A tu..jakis supermozg z gmniny pie szy o grmatyce.Moze dotarło do gminnych, ze rozjechało sie troche naszych dziadkow,rodzicow itp. po swiecie.I zadbali ,zeby ich potomkowie jako tako posługiwali sie polskim,tak jak w moim przypadku.I tyle.Jak widac , ogarnąc tak ekscentryczne dla Jaśka Patriotę zjawisko wykracza poza horyzont krzaków z pod stodoły. Chłoptyś: to może tak: ja zagranica, smartfon tez,jezyk tez,łeb też,metalność również,babcia nie.
Ośmieszać ? A co to? Aaaa bo macie kolejnego genialnego lingwistę swiatowca za prezybęta..No to nie podskoczę.Jsk wyszło?Pisałem powolutku,jednym paluchem,nawet z polską ą,ę ?Ale spytam skromnie :artykuł przeczytał? Zrozumiał? Czy bedzie wałkował ortografie? Iwestuj w słowniki ortograficzne może.Biochemia cieżka materia..wszystko piszo po obcemu