• Analiza Autor: ~Student [89.64.27.*]
    Jak pokazuje wykres za ostatnie 4 dni spółka spada przeciętnie o ok 1 zł/dzień. Oznacza to, że na początku grudnia powinna zejść poniżej 5zł. Dobre wyniki badań powinny ją pchnąć w okolice 10 zł. Tak to widzę
  • Re: Analiza Autor: zielony_guzik [80.203.20.*]
    Dokladnie, masz racje. Dziękujemy za tak wnikliwą analizę. Pamiętaj że wtorek jest wolny wiec może jednak 6zl? Co o tym myślisz? Soboty i niedziele uwzględniłeś w swojej rekomendacji?
    Przy okazji studia robisz na AWF?
  • Re: Analiza Autor: ~Student [89.64.27.*]
    Ty się znasz na giełdzie? Masz akacje? Właśnie zaczyna sie najbardziej intensywna (miesięczna) fala wyprzedaży
    I to zdanie, 4 dni spadało po 1zl wiec przez kolejne bedzie spadać też po 1zł nazywasz "analizą" dobre.

Czyli 8 grudnia akcje przyjmą wartość ujemną?
    "Ty się znasz na giełdzie?" Pytasz o GPW jako całość czy konkretnie o analizę techniczną albo fundamentalną?, a może o konkretne sektory albo spólki?

Napisanie że jak akcja spada po 1pln przez 4 dni to bedzie spadało przez kolejne 3 tygodnie w tym samym tęmpie jest dość infantylne. Bo czemu wyrażasz kwotowo a nie procentowo? Trudno byloby ci obliczyć?
    Wiesz może coś o liniach oporu albo wsparcia? Rsi ? Sma? Fundamentach? Kapitalizacji spółek?
  • Re: Analiza Autor: ~Student [89.64.27.*]
    Tobie wyszło, ze do ilu spadnie i kiedy?
    To spółka biotechnologicza której wycenę opiera się na jednym zakładzie, ja postawiłem żetony na to że spółka w tym roku poda pozytywne wyniki badania nad projektem RVU120, które następnie zostaną zmonetaryzowanę w postaci grandów dofinansowań umów partneringowych itp.

Wykresy jeżeli z tygodniowego przełączysz np na 5 letni pokarze
    ci pionowe fragmenty gdy wchodziły dobre informacje i zjazdy przy braku informacji.
    Jak na weekend wejdzie dobre info idziemy do góry jak złe lub żadne spadamy dalej.
  • Re: Analiza Autor: zielony_guzik [89.8.249.*]
    Na pocieszenie dodam że kurs od stycznia do czerwca 2022 spadl o 60% zeby później skoczyć o ponad 160% w dość Krótkim okresie. Ale to historia ktora moze ale nie musi się powtórzyć
  • Re: Analiza Autor: ~Ehhh [89.8.220.*]
    Dobry post, niewielka różnica między wyłączonym poziomem 5zl za akcje a obecnym 25.xx widać doświadczenie u analityka
  • Re: Analiza Autor: ~wizimir [195.88.232.*]
    Spółka ZAKOŃCZYŁA trend spadkowy (to moje zdanie), przebijając ostatni potwierdzony szczyt na 25,8). To, co teraz widzimy to tylko korekta .
  • Re: Analiza Autor: ~hehehe [31.164.142.*]
    student..studia u wojta w stodole?
    matole dzis ukazala sie puplikacja ( i tak nie znajsdziesz) potwierdzajaca wyjatkowe wlasciwosci Roma..(120) lamiacego bariere dla Venetoklaxu i synergie tych obydwu..czarno na bialym..naukowo i jasno..
    no ale nie wystarczy..miec mature z Koziej Wulki i hejciarskie dobre checi
    tluki tobie podobne..moga sobie pisac i zyczyc..przegryw z was wychodzi bolesnie

• Re: Analiza Autor: ~Ósmoklasista [31.0.39.*]
    Wulka - to z tego naukowego, nikomu nieznanego raportu zaczerpnąłeś?
  • Re: Analiza Autor: ~ASBC [89.64.27.*]
    "puplikacja" jak na moje musisz zmienić translator. Ten obecny niepoprawnie tłumaczy cyrylicę.
  • Re: Analiza Autor: ~wook_ash [79.186.55.*]
    https://www.biorxiv.org/content/10.64898/2025.12.16.693978v1
  • Re: Analiza Autor: ~Hehe [194.230.160.*]
    Kogo obchodzi ortografia. tu many gdy nie maja argumentow czepiaja sie zawsze pisanych na szybko z tel. z zachodu bledow grobego palca badz tym podobnych.Cebulactwa w waszym wykonaniu to nie zmieni
  • Re: Analiza Autor: ~OkiDoki [31.175.22.*]
    Pisz na tel z Polski, szybko przestaniesz się ośmieszać. Przemyśl, może warto.
  • Re: Analiza Autor: ~hehe [194.230.160.*]
    Chodziło tylko o info o artykule i wynikach badania. A tu..jakis supermozg z gmniny pie szy o grmatyce.Moze dotarło do gminnych, ze rozjechało sie troche naszych dziadkow,rodzicow itp. po swiecie.I zadbali ,zeby ich potomkowie jako tako posługiwali sie polskim,tak jak w moim przypadku.I tyle.Jak widac , ogarnąc tak ekscentryczne dla Jaśka Patriotę zjawisko wykracza poza horyzont krzaków z pod stodoły. Chłoptyś: to może tak: ja zagranica, smartfon tez,jezyk tez,łeb też,metalność również,babcia nie.
    Ośmieszać ? A co to? Aaaa bo macie kolejnego genialnego lingwistę swiatowca za prezybęta..No to nie podskoczę.Jsk wyszło?Pisałem powolutku,jednym paluchem,nawet z polską ą,ę ?Ale spytam skromnie :artykuł przeczytał? Zrozumiał? Czy bedzie wałkował ortografie? Iwestuj w słowniki ortograficzne może.Biochemia cieżka materia..wszystko piszo po obcemu
  • Re: Analiza Autor: ~LucoaFan [178.212.218.*]
    Nie wiem, czemu się denerwujesz, ignorujich
    also, dzięki za artykuł
    teraz już wiem że spółka będzie dalej spadać i zniżać się do nowych dołków

p.s. to nie jest porada inwestycyjna
  • Re: Analiza Autor: ~desideratum [31.61.166.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDoxSwWc3v1DU&index=1 i rozwiniecie  : https://suno.com/playlist/8315f8ee-c01b-46dc-bbcc-ae8002c1eca9
[x]
RYVU -5,06% 18,00 2026-05-22 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.