Niewiem co sie dzieje z TH ale to jakis kosmos co do liczby pobran :
USA : 13 , Kanada 16 , Francja 15 , Niemcy 4 , Anglia 30
Przy nastepnej aktualizacji liczby pobran bedzie rekord .
trzeba przyznać, że robi wrażenie, do tego grossing znowu w górę. Moje optymistyczne szcunki, że TH stanie sie drugim tytułem TEN do lipca 2026 chyba są zbyt pesymistyczne
Przychody kwartalne mogą szybko poszybować nawet do 130 mln zł rocznie grubo ponad 500 mln zł a to i tak lekko mówiąc bo będzie dużo lepiej wtedy zysk netto może być między 150-200 mln rocznie
TH stanie się drugim tytułem o wiele szybciej niż do lipca 26 :). Jeśli mówimy o liczbie pobran to już jest drugi! Przychody to kwestia czasu, myślę że po tych wzrostach pobrań jest szansa na zbudowanie dużej bazy nowych graczy którzy wydadzą sporo pieniędzy na tą wciągająca grę. Powiedzmy szczerze, TH to ciągle początek rozwoju gry ale wyniki fenomenalne jeśli porównamy dostępny content w grze.
Spokojnie, fundusze proces inwestycyjny mają dłuższy od Kowalskiego. Boś miał na pozycjach krótkich, ale już to zmienił za jakiś czas wróci z rekomendacja pozytywną czyli wajacha u nich o 360 stopni się odwróci. Ale u nich to trwa, to nie są akcje spekulacyjne z dnia na dzień.
Obecni posiadacze akcji mają ten komfort, że zakupili w miarę tanio, oczywiście, jak mądrze uśrednili i cierpliwie czekją na rozwój wypadków. Przed nami raport, przed nami konferencja, a statystyki są po naszej stronie. Do tego zarząd pracuje na własny program motywacyjny, a to sprawia, że będzie im się chciało chcieć.
Po jednej stronie fakty i liczby, po drugiej utyskiwania burków forumowych typu Krzysiurek, Waldi czy Re. Komu zaufać, zarządowi, który wyprowadza spółkę na szerokie wody czy forumowym wujciom dobra rada, których PIT8c pokazuje stratę? Komu zaufać?
Dnia 2025-11-07 o godz. 10:25 ~krzys91 napisał(a): > skoro 5 rok mam racje ze kicha na kursie to chyba masz odp.. wybicie 95 na stale dopiero moze cos zmienic mistrzu
Tylko podziwiać, 5 lat mieć rację to niebywałe. Ja jestem tu czwarty miesiąc, nigdy nie grałem w żadną grę i mam mętne pojęcie o spółce, a mimo to mam +11 zł/ak. Ty przez 5 lat masz pewnie ze 200?
Dnia 2025-11-07 o godz. 10:31 ~Uytr napisał(a): > Bez znaczenia jest także skoki na główkę do latryny, rozchylanie pośladów i przyjmowanie nieprzeciętnie celnych strzałów, tam gdzie słoneczko nie dochodzi.
Czekam z niecierpliwością na informacje o przychodach za IVQ myślę że 90 mln będzie lekką ręką ale jak przebije 100 mln zł to mamy potwierdzenie że TSG wypuścił hit TH....