• na bazie raportu do końca III Q 2025 Autor: ~jah [46.205.207.*]
    ....na 30/09/2025 w kasie było 609 tys pln...
    czyli teraz kasa jest puściutka....

zawarto jakąś umowę pożyczki prezes nr 1 od prezesa nr 2 (1=2) NA 450 tys pln...

zaraz będzie, że ostatni gasi światło...
    słabiutko to wygląda...
  • Re: na bazie raportu do końca III Q 2025 Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    Prezes będzie pożyczał spółce jak będzie trzeba, zapewnić doraźną płynność . Co ciekawe w 3 q wypływ kasy spadł do poniżej 2 M pln. Pewnie w w listopadzie będzie kolejna umowa pożyczki ze strony prezesa o czym w ESPI nie będą informowali , a dopiero w raporcie się o niej dowiemy. :)
  • Re: na bazie raportu do końca III Q 2025 Autor: ~Lek [31.0.63.*]
    Ty jah to z tym światłem już nie pierwszy raz wyskakujesz. Mam nadzieję ze z takim przeczuciem to i z akcji wyskoczyłeś i tylko tak z nudów tu piszesz
  • Re: na bazie raportu do końca III Q 2025 Autor: ~Asp [37.225.53.*]
    To jutro kolejne minus 6%
  • Re: na bazie raportu do końca III Q 2025 Autor: ~ssss [5.184.104.*]
    Może i będzie owczy pęd do sprzedaży, tylko nie wiem po co - fundamentalnie nic się nie zmieniło. Kasa na obecną działalność jest od prezesa, a emisja zapewni kasę dalej (i spłatę dla prezesa). Ogłoszenie akceptacji FDA CC i tak na koniec roku / początek przyszłego roku, więc każdy, kto kupował, musiał być naszykowany na czekanie przynajmniej do tego momentu. Takie rzeczy w medtechach (i biotechach) to niestety norma. A nawet nie skończy się to obsuwą terminu.
  • Re: na bazie raportu do końca III Q 2025 Autor: ~Sonia [89.64.94.*]
    FDA najważniejsze, kasę znajdą na ten miesiąc. Nic się fundamentalnie nie zmieniło, ale szkoda, że prezes się bardziej nie zmobilizował w zapewnieniu kworum, a paru akcjonariuszy zna bez wątpienia :)
[x]
MEDINICE -2,44% 10,40 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.