Pamiętacie artykuły publikowane na comparic przed poprzednią emisją?
Nie pamiętacie to je wam przypomnę: 26.07.2025r "Szok na GPW! Zagraniczny inwestor wykupuje akcje trupa i zmienia go w złoto! Czy Ci co kupują teraz akcje staną się milionerami? Pure Biologics wraca do gry. Euforia na giełdzie po umowie z ACRX".
Kurs przed artykułem zamknięcie: 5,79 PLN Kurs 2 dni po artykule (29.07.2025r.) max: 9,20 PLN
Skok o 59% na plus.
I jak tam? Trup zamienił się w złoto? Czy wciąż jesteście w szoku i euforii
Jak tam jelonki, które na wieść, że trup zamienił się w złoto zawiśliście na hakach po 8 PLN wzwyż?
To jak ogórek kiszony. Nie zrobisz z niego zielonego ogórka. Ze tez są naiwni...
Dla nowych - sprawdźcie gdzie mają zaklad produkcyjny, siedzibę oraz historię emisji i stan akcji insiderow.
Dnia 2025-11-06 o godz. 19:46 ~Verso napisał(a): > To jak ogórek kiszony. Nie zrobisz z niego zielonego ogórka. Ze tez są naiwni... > > Dla nowych - sprawdźcie gdzie mają zaklad produkcyjny, siedzibę oraz historię emisji i stan akcji insiderow.
Taki artykuł na comparic to rzeczywiście jak ogórek kiszony. Jak się wódki napijesz, to taki ogórek smakuje wybornie.
Jak widziałem, że po takiej ściemie PurekOWCE pognały w owczy pęd pod 9 PLN to miałem zabawę!