• Cykle spółek gamingowych Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Cykl zaczyna się pokazaniem trailera i i zazwyczaj wzrostami pod niego i kończy na premierze.Zakładając że cykl Dark Moon się zakończył to pewnie niebawem otworzy się cykl pod kolejną grę.((((Choć ja uważam że cykl DM jeszcze się nie zakończył))))
  • Re: Cykle spółek gamingowych Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [91.192.199.*]
    Tutaj nowy cykl będzie pod AI
  • Re: Cykle spółek gamingowych Autor: vacarius [31.60.105.*]
    Tak myślę gdy się nie przebranzowią to po spółce. Niech zrobiiią AI która zrobii gry! A nie ze oni robią gry.
  • Re: Cykle spółek gamingowych Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Też o tym myślałem.Zrobić i udostępniać AI robiące gry.Każdy by mógł robić sobie gry a spółka była by ich wydawcą.Super układ.Były by dziesiątki premier rocznie.Wystarczy dać takie Espi i mamy odlot atomowy
  • Re: Cykle spółek gamingowych Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Taka ciekawostka.Niedawno na NC weszła spółka reklamująca się jako AI o nazwie Baseig.Ładny debiut i okazało się że to jakaś szwalnia.Kurs systematycznie spada.
    To jest przyszłość AI robiiace gry a nie ze jacyś ludzie robią gry. Kupiłnbym akcje CDR pod wiiedzmina 4 ale iich gra ma wyjść dopiiero za 2 lata a pojawią się komputery kwantowe! Za 2 lata na komputerach kwantowych to im AI pyknie bez problemów kiila wersji wiedzmina 4. Powiiiem Do AI wiedzinem ma być dód syn wiiedzmiina. Albo stary wiiedznim. Albo młody wiedznim. W Kilka sekind mam giere tylko dla mnie. Gierę RPG. Z rekstami po polsku. Już nie ma sensu konkurować pod tym względem z AI. Do roboty normalnej trzeba iść do fabryki! Bo tam jeszcze cyborgów co ludzii zastępują nie widać!

Uysłowo AI wszystkich przetasta tylko brakuje tych cyborgów jak T1000 z fiilmu.We fabryce pukii co też mnie AI nie zastapiii bo ja uszę cześćiowo fizycznie robić wrzuciić kawał kloca metalowego do obrabiarki CNC o wadze 100kg. Zadna iinteligencja sztuczna tego kloca tam nie wrzuci! Za miast Vacariiusa. I tu jestem lepszy od was wielkich programistów growych za was wszystko robi stuczna iinteligencja lepiiej. O wypłatach po 50 tyś możecie już zapomnieć. Dziś musiecie umieć zamocować kloć metalu o wadze 50kg aby być kiimś a nie se siedziieć przed laptopkiem! Cieszę siię ze was w koncu dorwała sprawiiedliiiwość. Bo wcale niie jesteście mądrzjesi odemniie a to widać po waszych grach.
  • Re: Cykle spółek gamingowych Autor: ~Elo [217.216.126.*]
    To jest najfajniejsze forum na bankierze a wpisowe wynosi tylko nieco ponad 1 PLN.
[x]
JUJUBEE 1,82% 0,56 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.