• Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: ~Mateusz [91.150.205.*]
    To na jakim poziomie wylądujemy,skoro i tak już nisko jesteśmy
  • Re: Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: ~M84ck [37.31.62.*]
    Jak nisko jesteśmy? Chłopie większość z inwestorów ma tu 100 70 80 60% zysku a Ty mówisz że gdzieś nisko londujemy? Do premier bliżej niż dalej wiadomo jak pejsaci trzymają kurs ale i tak muszą odkupić 1.5mln akcji a zegar tyka.narazie boczniak od 4 mc bo redzi nic nowego nie pokazują, jak cos w grudniu pokażą to pejsatymnsie pejsy wyprostują. Btw wiesz że teraz będzie już zysk z NS2? A każdy kolejny kwartał dzięki temu będzie lepszy bo więcej nabywców konsoli, a wiadomo że śmietankę będziemy spijać w okolicach premier dopiero .
  • Re: Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: ~Mateusz [91.150.205.*]
    To że masz 70 czy 80% zysku inne belka jakby nie było jesteśmy blisko, jakby nie było jesteśmy nisko jak tak dalej pójdzie ,to zjedzie jeszcze trochę do wyników, a po nich to wiadomo co się dzieje. Chyba że pisze się inne scenariusz,ale że co,że właśnie teraz miało być inaczej? Przecież nie napisałem tego na złość nikomu.Tez mam sporo zysku tylko śmieszy mnie te wasze zapewnienie co to niby ma być i ile
  • Re: Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: ~Xyz [46.134.76.*]
    A co ja mam powiedzieć kupiłem za całość kapitału w 2020 przed CP 2077 średnia zakupu 430 zł, wisze już 5 rok a tu jeszcze kurs musiałby urosnąć o ponad 90% by wyjść na 0 już nie mówiąc o inflacji za ten czas i po co mi była ta giełda :(
  • Re: Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: ~Mateusz [91.150.205.*]
    Podziwiam wytrwałości,ale sam widzisz nie ma nic pewnego,a tu gdzie nie spojrzysz to tylko zapewniaja ile to niby będzie.Powiem tak fajnie by bylo i tego nam życzę,ale patrze realnie na to wszystko,mam nadzieję ze usa ci się zejść z haka
  • Re: Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: trollmaster2 [46.31.32.*]
    pic na wodę, fotomontaż.

po takim zjeździe psychika by cię dawno zjadła i sprzedałbyś po 200 z hakiem, jak był kierunek w dół.
    50% straty mało kto wytrzyma.
  • Re: Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: ~Eno [5.184.207.*]
    Eee tam. Na Klabater zaliczyłem 80 % straty, teraz już tylko 50% i rośnie. Jak człowieka kredyty nie gryzą może sobie czekać...a nauka bezcenna ;-)
  • Re: Skoro po wynikach jest zawsze zjazd Autor: ~euGeniusz [83.5.184.*]
    Taka prawda mam to samo w CD … już nawet siebie „przestałem żałować”
[x]
CDPROJEKT -2,84% 242,90 2025-11-07 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.