Wtam ponownie po 7 tygodiach przerwy. Cięciwa napiąta. Zbieranie zacznie sie jeszcze dzisiaj około 16.00 lub od jutra od początku sesji. Pozdrawiam wyleszczonych
Teoretycznie przy takim pakiecie to nawet nie kwestia blokady. Nie upłynniłbym tego bez wpływu na kurs w ciągu 1 dnia, w kółka się można bawić do wolumenu max 2-3k akcji.
Jestem tutaj od pół roku (jeszcze za czasów PGMSA). Bardzo dokładnie czytam forum i przyznaję, że Mareen miał najtrafniejsze prognozy (czasem 1-2 dni różnicy, ale zawsze się sprawdzały). Faktycznie klika tygodni go tu nie była - wieszczył spadki, pisał, że wróci w odpowiednim momencie. Sądziłem, że wtedy się myli, ale miał jednak rację.
Oby i tym razem miał.
Praktycznie i technicznie powinno jeszcze dotknąć 12.50-12.70 ale jeżeli ktoś myśli o zebraniu wiekszego pakietu to należao go zbierać od 13.80 w dół. Od poniedziałku zebrałem 80% a 20 % zostawiam sobie w razie jak by spadło do 12.80. Jeżeli jednak wyjdzie na plus i przebije 13.80 to biorte po prawej
Do Mareeen - czy przewidujesz wzrost wyłącznie pod analizę techniczną czy bardziej pod złożenie wniosków o kasę z programu SAFE + poprzednie klika dobrych ESPI, które zamiast wzrostów miały sztuczny spadek?
Wnioski do SAFE mają być złożone do końca listopada. Zakładam, że Niewiadów, razem ze swoimi spółkami militarnymi: TechRobot (tam jest teraz połącznie), Proguns i Raen (niedawno kupili 10%) złoży nawet na kilka miliardów, bo po PGZ i WB chce wyrosnąć na jednego z największych graczy w tym sektorze.
Tu raczej techniki nie ma tylko ogólne zasady grania na spółkach.czyli strach, chciwość oraz czasami rozsądek (kupić i nie patrzeć do 2027r) Natomiast technika to też tylko psychologiczna. grubasy wiedza ze wsparcie nie do przebicia jest na poziomie 12.50 ale też poza ulica nie bedzie czekał na te poziomy. Gramy tu pod przyszłość i to sie tylko liczy
Dzięki za odpowiedź.
Dzisiaj znowu miałeś rację.
Co prawda coś małe obroty na razie. 1-2 osoby mogły wywołać ten ruch, co nie zmienia faktu, że twoje obserwacje główne się sprawdzają.
Taaak, po wcześniejszych spadkach na kilkadziesiąt procent wzrost o 2%. Prorok nie z tej Ziemi....Wystarczy spojrzeć gdzie są poprzednie strefy oporu...
Dnia 2025-11-07 o godz. 10:40 ~Mareen napisał(a): > Teraz tu bedzie wielki płacz miedzyinnymi tych co 11 czerwca kupowali na ślepo odemnie po 20.50 i oddali mi akcje poniżej 14zł