• Dokupujecie? Autor: ~Marta [79.184.118.*]
    Coś na rzeczy jest że tak spada kurs od kilku dni? Jest to jedna z najstabilniejszych spółek w portfelu dlatego cena teraz kusi
  • Re: Dokupujecie? Autor: ~Broninv [46.113.15.*]
    Właśnie o tym myślę. Cena b zachęcająca. A potem najlepszy moment dla akcji tej spółeczki kwartały 4 i 1.
  • Re: Dokupujecie? Autor: ~Wilk_jakiś [31.61.178.*]
    Dokupimy jak spadnie na 1000 zł. Zero perspektyw na wzrost w najbliższym czasie. Firma nie zarobi dużych pieniędzy w zasadzie już zarobiła. Poza tym siłownia wyszła z mody teraz każdy żre co chce
  • Re: Dokupujecie? Autor: ~Kurator [31.61.225.*]
    Tak. Dokupiłem w piątek. I jeszcze mnie kusi. Uważam że na krótko można tu będzie szybko troszkę przyciąć. Obstawiam 10-12 proc do połowy grudnia.
  • Re: Dokupujecie? Autor: ~troskliwy [77.65.100.*]
    Od roku kurs stoi w miejscu ,największy śmieć na giełdzie, jak patrzę na kurs ,to dostaję obstrukcji.
  • Re: Dokupujecie? Autor: ~Wilk_jakiś [31.61.183.*]
    Żeby nie wiem jak wspaniale wyniki były kurs już osiągnął szczyt. Teraz już tylko w dół do 1000 zł lub mniej Potem się zobaczy
  • Re: Dokupujecie? Autor: ~Marta [79.184.167.*]
    Nic nie przebije CCC
  • Re: Dokupujecie? Autor: ~qrt [83.8.145.*]
    Jeśli przy takiej sesji udało się utrzymać ponad 4% wzrostu, to chyba tutaj źle być po prostu nie może w najbliższym czasie. 3k było już od jakiegoś czasu solidnym wsparciem, a przy takich wynikach i zakładanym odbiciu na szerokim rynku z obecnej korekty, przebicie tych 3,5k wydaje się być jak najbardziej w zasięgu.
[x]
BENEFIT 0,40% 4 010,00 2026-05-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.