Nie podzielę się relacją z "rozmów" z botami i kilkugodzinnego czekania na odpowiedź konsultanta, ale odpowiem na pytanie z tytułu. Oficjalnie nie wiem, czy jest już po awarii, bo komunikatu na ten temat na stronie XTB ani w aplikacji nie było, mimo że XTB miało na bieżąco informować o postępach prac przy naprawie. Poza tym na Downdetectorze dzisiaj nadal jakieś zgłoszenia się pojawiają.
Nie wiem jak wygląda Twoje Krazinski podejście do tej awarii ale ja nie mam zamiaru odpuścić xtb. Nie wiem ile straciłem ale to nie może zostać bez echa.. wiem ,z ze giełda to ryzyko ale ryzyko wynikające z mojej błędnej decyzji a nie z takiego czegoś.!!! I to jeszcze, żadnego wyjaśnienia info itd. Strata na moim zdrowiu tez ma cenę i zamierzam się upomnieć
Nawet przed sądem. Czekam na ruch xtb. Za tydzień jesli noe będzie konkretnego zadośćuczynienia składam pozew do sądu. To jest skandal. Do k.. nędzy. Wszędzie chca robic ludzi w jaja?
Przecież xtb podało swoje stanowisko w tej sprawie i co mają zrobić poszkodowane osoby , skoro o tym nie wiesz to zapewne nie miałeś otwartej pozycji w tym czasie i tylko bijesz pianę
Właśnie miałem na surowcach i rozmawiałem z bardzo miłym panem po pol godziny czekania na połączenie które juz za chwilę miało być. Ale skoro wiesz co odpowiadają to już nie pytam Ciebie. Dziękuję za uwagę.
Pół godziny to nie jest duży czas oczekiwania biorąc pod uwagę że wszyscy zainteresowani dzwonią w tym samym czasie , a na jakiej podstawie mają uznać reklamację? Po jakiej cenie? Może w najlepszej możliwej opcji dla ciebie ? I jescze wszytsko zrobią za ciebie? Ciekawe czy inne domy maklerskie by się tak zachowały czy dali by komunikat że im przykro z powodu zaistniałej sytuacji ale mają to w czterech literach…. Co jak co ale obsługę klienta i podejście do klienta mają na najwyższym poziomie , ciekawe który bank czy broker oddał by kasę za włamanie na konto jak ludzie nie mieli żadnych zabezpieczeń ?
Fan to pracownik XTB. Wszystko wie a poszkodowany przecież nie powiedział jak i na czy stracił. Ale Fan przecież wie, to skąd to wie? To pracownik XTB.
Dnia 2025-11-06 o godz. 19:01 ~Fan napisał(a): > Przecież xtb podało swoje stanowisko w tej sprawie i co mają zrobić poszkodowane osoby
Gdzie? Bo nie na swojej stronie internetowej (gdzie pojawiały się komunikaty i awarii i przerwie technicznej) ani w swojej aplikacji (gdzie pojawiały się odnośniki do tych komunikatów), ani na swoim profilu na Facebooku, ani na swoim profilu na X, ani w newsletterach do swoich klientów. Komunikowanie się ze swoimi klientami przez cudze serwisy to jakiś żart. Te "poszkodowane osoby" to właśnie klienci XTB, a nie jacyś przypadkowi przechodnie, których danych XTB nie posiada.
U mnie się właśnie apka mobilna wysypała kilka minut temu. Wcześniej wszystko działało (ale w spowolnionym tempie), a teraz brak połączenia. I jak tu zarabiać?
Na XTB wszyscy byliby zarobieni....gdyby nie awaria, dziwne, że i na XTB i u innych Brokerów bez awarii ponad 70% inwestorów traci kasę. Może awarie to jedyne wasze szczęście w inwestycjach, można przynajmniej pogdybać..że gdyby nie awaria, byłbym bogaty, bo jestem wytrawnym inwestorem i wyczuwam wszelkie pozytywne do zarabiania trendy.