• Chyba należy zainteresować KNF tym "drukowaniem" kursu w dół... Autor: com_trader [151.115.88.*]
    ... tej uznaniowej "jednostki inwestycyjnej".

com
  • komediant Autor: ~asdf [37.31.54.*]
    ty to jestes komediant...
    Najpierw jakieś durne pytania gratulujace dziadkowi wieku, pozniej informacje ze rozmawiales i pracuja nad strategia, a teraz do KNF ze wyprzedaja akcje. Ta spolka ma jeden problem goscia z wielkimi uszami. Czekamy dalej
  • Re: komediant Autor: com_trader [151.115.88.*]
    Dnia 2025-11-06 o godz. 11:27 ~asdf napisał(a):
    > ty to jestes komediant...
    > > Najpierw jakieś durne pytania gratulujace dziadkowi wieku, pozniej informacje ze rozmawiales i pracuja nad strategia, a teraz do KNF ze wyprzedaja akcje. Ta spolka ma jeden problem goscia z wielkimi uszami. Czekamy dalej

Wieku można gratulować zawsze...
    Mam wrażenie, że obce jest Ci pojęcie sarkazmu. ;-)
    Owszem na WZA byłem i zgodnie z prawdą opisałem tu to co usłyszałem od członka Zarządu pani Agnieszki Smit.
    Nie twierdzę wcale że zaniżające kurs wymiany akcji bezpośrednio prowadzi rodzina Moritz - wręcz przeciwnie to raczej na pewno nie oni (podkreślam... w ujęciu bezpośrednim).
    Najbardziej podejrzany jest fundusz Investors TFI, a pytanie brzmi... kto od nich kupuje w tych gwałtownych irracjonalnych zrzutach odbywających się na całkiem sporych wolumenach.
    Bo ja owszem lekko zwiększam stan posiadania, ale... stanowię mało znaczący ułamek tych przerzutów...

com
  • Re: komediant Autor: ~TUP [84.40.157.*]
    Ale się uśmiałem. Zrzutach!!! Jakich zrzutach, ty zrzutów chyba nie widziałeś na tej spółce. Ale się uśmiałem. Naprawdę nikt nie widzi o co tu chodzi? Tu nie chodzi o rozwój, wzrost wartości, kolejne inwestycje. Tu chodzi o to by trwać i brać-jak najdłużej.
[x]
ALTA -0,94% 1,58 2025-11-14 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.