ty to jestes komediant...
Najpierw jakieś durne pytania gratulujace dziadkowi wieku, pozniej informacje ze rozmawiales i pracuja nad strategia, a teraz do KNF ze wyprzedaja akcje. Ta spolka ma jeden problem goscia z wielkimi uszami. Czekamy dalej
Dnia 2025-11-06 o godz. 11:27 ~asdf napisał(a): > ty to jestes komediant... > > Najpierw jakieś durne pytania gratulujace dziadkowi wieku, pozniej informacje ze rozmawiales i pracuja nad strategia, a teraz do KNF ze wyprzedaja akcje. Ta spolka ma jeden problem goscia z wielkimi uszami. Czekamy dalej
Wieku można gratulować zawsze... Mam wrażenie, że obce jest Ci pojęcie sarkazmu. ;-) Owszem na WZA byłem i zgodnie z prawdą opisałem tu to co usłyszałem od członka Zarządu pani Agnieszki Smit. Nie twierdzę wcale że zaniżające kurs wymiany akcji bezpośrednio prowadzi rodzina Moritz - wręcz przeciwnie to raczej na pewno nie oni (podkreślam... w ujęciu bezpośrednim). Najbardziej podejrzany jest fundusz Investors TFI, a pytanie brzmi... kto od nich kupuje w tych gwałtownych irracjonalnych zrzutach odbywających się na całkiem sporych wolumenach. Bo ja owszem lekko zwiększam stan posiadania, ale... stanowię mało znaczący ułamek tych przerzutów...
Ale się uśmiałem. Zrzutach!!! Jakich zrzutach, ty zrzutów chyba nie widziałeś na tej spółce. Ale się uśmiałem. Naprawdę nikt nie widzi o co tu chodzi? Tu nie chodzi o rozwój, wzrost wartości, kolejne inwestycje. Tu chodzi o to by trwać i brać-jak najdłużej.