Mnie się udało zakupić 3000 akcji w ostatnich dniach, ostatni mały pakiet dziś wpadł i potwierdzam - Nie da się dokupić zbyt wiele bez podbijania kursu.
Jeśli wyniki a przede wszystkim perspektywy na konferencji będą pozytywne to istnieje szansa że spolka w końcu rozpocznie dynamicznie hossę.
Zobaczymy
Perspektywy Spółki w sytuacji zahamowania tendencji spadkowej na.FC i HC wysaja się dobre. To co wypisują tu trolle.spadziowe i z drugiej strony ten nieogarnięty swawolnik to po prostu dno.
No to ja też się pochwalę że w tym tygodniu trochę dokupiłem. To co się dzieje na TH moim zdaniem nie daje szansy na spadki, aż dziwię się że rynek w ogóle nie reaguje na coś takiego. Gra która po 4 miesiącach dogania HC i WOH w game/simulation...
Cóż, ja powtarzam jak zdarta płyta, że rynek tak się zrazil do spółki I złych decyzji w poprzednich latach że odbudowanie zaufania musi potrwać. Zgadzam się też z Panem Laikiem oryginalnym że spolka musi pokazać rosnące przychody. W ujęciu dolarowym, już mamy wzrosty przychodow kwartał do kwartału. Dodatkowo rysują się mocne perspektywy na Th i woh. Jak nie teraz to nigdy. ( "teraz" definiuje okres od konferencji do ogłoszenia dywidendy i wyników za q425 jako czas do rozpoczecia dynamicznych wzrostow).