Żadne działania szortów i cwaniaków, tracących akcje na obniżenie kursu przed większymi zakupami, ani kłamliwe wpisy trolli, ich miernie opłacanych sługusów nic tutaj nie dają, bo kto odważy się oddać te cenne walory, które będę jeszcze długo wzrastać i przynosić inwestorom wymierne profity...
O dronach było w komunikacie o zmianach w PKD. Pewnie 100 % wzrostu na Lubawie w rok to dla Ciebie mało. Zwłaszcza jak oddałeś na pierwszym wybiciu przy +3 % xD
Noo było 100 i może na tym sie skończy, póki co atak na nowe ath nieudany, zjechane ostro i już nie ma siły iść w górę. Ale zaklinajcie dalej rzeczywistość może kiedyś traficie
Twoja ekspercka nieomylność imponuje mi każdego dnia xD Jeszcze napisz, że jestem z funduszu i mam pozdrowić szefa xD I coś o szybkim ruchu w górę w tym tygodniu xD
Myślę że jesteś początkującym inwestorem, który nie może przeboleć że jazda go ominęła. Wiesz też że twoje researche są słabe, więc podburzasz inwestorów na forum żeby dali Ci trochę informacji i analiz. Widać to pytaniach z drugiego konta (ciekawy) gdzie często zadajesz pytania o biura maklerskie czy prosisz analizy.
Ale jesteś dobry w te klocki. Pięknie łączysz kropki, prawie jak mareczek xD Aż ze swojego krzesła funduszowego spadłem i mój szef przybiegł z pomocą, więc go przy okazji pozdrowiłem xD
Pojawił się tu niedawno fajny wpis, ale cały wątek został usunięty i przepadł. A był o tym, że tutejsze forum jest brane bardzo na poważnie, głównie przez trolle, które bardzo nie lubią, jak im się przeszkadza. Potem wypisują takie bzdury.
Hahaha, hihihi, hehehe pucuje maskę Porsze hehehe, hohoho zatrzymajcie tę karuzelę śmiechu bo nie wyczymie huehuehue. Sam to wymyśliłeś czy to są twoje projekcje? xD