mam to samo. Jedno zlecenie oczekujące komunikat przy próbie zamknięcia caannot find order. Zlecenie otwarte jak chce ustawić SL albo TP pojawia się komunikat: nie udało się obsłużyć zlecenia. Słabo to wygląda
Komunikat z 17:55: "Problemy z funkcjonowaniem naszej platformy inwestycyjnej Obserwujemy przejściowe problemy z funkcjonowaniem naszej platformy inwestycyjnej. Pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności systemu. Będziemy informować o postępach tych prac na bieżąco. Bardzo przepraszamy za niedogodności". W końcu będą musieli przyznać, że są do kitu.
Już chciałem wejść w ten e-wallet, ale jak dziś zobaczyłem, że NIE MOGĘ SPRZEDAĆ KONTRAKTU(!!!), który dopiero co kupiłem, to wiem jedno - nie tylko wstrzymam się przed tym, ale zacznę się interesować innymi brokerami. Czy oddadzą mi pieniądze, które tracę? Nie mogę do diabła sprzedać! Co to jest?! Badziew nie spółka.
Wyobraź sobie wszystkie konfiguracje tej żałości, a zrozumiesz że najbardziej prawdopodobne jest celowe działanie. Śmieszne że mimo takich zagrywek i tak nie dowożą wyników akcjonariuszom. Przypadek???
Pali im się, nie mają ludzi by obsłużyć tyle zgłoszeń. Ludzie tracą pieniądze, inni zyskują, bo nie można zamknąć kontaktu. Otworzyć się dało kuźwa, ale zamknąć już nie. Co za chłam!
Dobry pomysł!! Dobry pomysł dołączcie się do pita może już znalazł prawnika ( nawet amatora) po tym jak apka niedziała parę tygodni temu na otwarciu ameryki. Ps. Audytorzy z knf pewnie pracują już pełną parą
Dzięki Nowicjusz , myślałam może że ktoś dodzwonił się dostał jakaś aktualizację sprawy. Ja otrzymałam, że powinni się uwinąć dziś i w sumie tyle, nie wiadomo kiedy. Ciekawe jak ta reklamacja zadziała czy zwrócą kasę czy po prostu anulują pozycję
Dnia 2025-11-05 o godz. 19:37 ~Judyta napisał(a): > Wiecie ile to może potrwać jeszcze?
Nowy komunikat: "Przerwa techniczna w godz. 22:00-23:00. Informujemy, że z powodu problemów w funkcjonowaniu naszej platformy inwestycyjnej oraz w celu naprawy wystepującej usterki technicznej, handel na instrumentach CFD w godzinach 22-23 będzie niemożliwy. Będziemy informować o postępach tych prac na bieżąco. Bardzo przepraszamy za niedogodności".
Czyli w sumie awaria potrwa tylko trochę ponad ćwierć doby.