To mamy tylko dwie możliwości.. 1)fachowcy uznali wyniki ujawnionych w Bostonie za mało rokujące(?) 2) smart money gra na południe, żeby zakumulować więcej papierów
Oj a myślałeś że po uściśnięciu ręki potencjalny partner od razu kupi na GPW milion akcji na otwartym rynku? Czy że napiszę na Facebooku ze przelewa 20 milionów dolarów na konto firmy. Panowie zabijajcie kurs dalej. Ja dopiero rozpoczynam zakupy na poważnie. I proszę piszcie dużo o spadkach to mi pomoże
Więcej negatywnych emocji. Na tym forum jest za wesoło. Wszyscy powinni głośnio narzekać na kurs akcji których nie posiada. I ostrzegać innych przed kupnem
Dodam że są tu tacy którzy od kwietnia nie mają akcji ale kilka razy w tygodniu, dodają posty że będą spadki. Robią to oczywiście bezinteresownie i dla dobra ogółu ja im ufam bo to dobre chłopaki
Price scenarios (next 12 months)
Bull case (70 % probability) → 60–75 PLN
ASH CR rate >25 % in venetoclax combo → partnership + new grants
Base case → 45–55 PLN
Modest efficacy, cash burn under control
Bear case → 18–25 PLN
No signal, forced capital raise
One-sentence prediction
RVU quotation is heading to 60+ PLN by summer 2026, driven by December ASH data
Nie szkoda Ci kasy na głupoty? Ten papier ma ogromny elektorat negatywny i nawet jeśli znajdzie jeden lek na wszystkie choroby to i tak następnego dnia zaliczy historyczny dół.
Dzięki doceniam troskę.
Jestem zapakowany w duże ciekawe i nudne spólki z wig20 wiekszść co widać po wykresach dało w tym roku spory zysk. Orlen Kghm Cdprojekt czy LPP są tego dobrym przykładem, dywidendy i odcinanie kuponów jest miłe. Tu dla uspokojenia mam niecałe 15% kapitału i inwestuje tu z 2 powodów. Pierwszy to oczywiście dla potencjalnego wysokiego zysku. Wiadomo że ten elektorat o którym piszesz to sami eksperci ale na drugim biegunie są jakieś noobki z domów maklerskich którzy pewnie się mylą rekomendując kurs na 34 50 czy 75 ale jestem miłym gościem i dam im szanse. Drugim powodem jest adrenalina. Chyba jestem hazardzistą, albo inwestoram przekonam się 31.12.2025 wtedy zamknę pozycje. Pozdrawiam