Dzień co prawda się nie skończył ale minus po takim info zaskakuje. A na tym Phenomenie mocno naganiali na forum Duality. No i na Drago mamy "sprawdzam". Jest Phenomen ? Jest i co ? Spadki ...
gdyby giełda była racjonalna w krótkim terminie, to by każdy dzienny trader był na plus
w długim terminie natomiast jest racjonalna, co ma wisieć nie utonie
Bardzo możliwe ale technicznie obecnie wygląda to niekorzystnie. Każdy kto ma program do linii to widzi. Nie ma co zaklinać rzeczywistości. Do odwrócenia wajchy potrzebne jest domknięcie luki. Znikam. Ala ma sporo chwilowo racji i jeśli tylko nie jest insiderem to ja spodziewam się niebawem odbicia
Widzę że Stefany, Alicje itc.... przestał widzieć trupy w szafie, a zobaczyły odbicie, ale jeśli koś się wami zainteresował...każda władz zakupuje własne szpiegujące oprogramowania i mają teraz tego bez liku....
Nie znam ani Stefana, ani Kosiarza i innych. Na innych spółkach poznałam jedynie Cygana ale widzę że on się zwinął z Drago i Duality. Ja kieruję się AT i doświadczeniem, że jak coś nie rośnie mimo dobrych info, jak insider wywala to jest trup w szafie. Tak wskazuje moje doświadczenie z kilku innych spółek. Jeśli okaże się że poziom 20zl zostanie przełamany to wg mnie trup jest na bank