• Wiele nowych nicków! Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Pojawiło się na forum. Te spadki to jak woda na młyn dla dobrodziei .

Może po 0,01 chcecie kupić ?
  • Re: Wiele nowych nicków! Autor: ~Tomi [46.149.211.*]
    Sępy się zleciały a ofiara nadal żyje. Dziesięć razy czytałem espi i mam nadzieje że będzie dobrze
  • Re: Wiele nowych nicków! Autor: ~src [83.26.19.*]
    Może i będzie ale ryzyko że nie po komunikacie wrosło a nie spadło. Stąd podaż. Jeśli się coś zmieni to zawsze można wejść na górnych widłach np po 60-70gr :) niedawno było sporo więcej.
    Ale jeśli okaże się że jest tu lipa to wczoraj kupujący będą mieli problem to oddać za 30gr
  • Re: Wiele nowych nicków! Autor: ~Mich [89.66.238.*]
    Src nie rozumiem Ciebie. Siedzisz na tym forum lata. Mogłeś zarobić 1000% kupując po 11-13gr i sprzedając po 1-1,3zl. Ciebie już tu nie powinno być tylko powinieneś liczyć kasę. Więc coś jest nie halo albo jesteś gawędziarzem bez akcji, albo nieudacznikiem albo opłacanym gościem aby trolować lub naganiać. Innej opcji nie widzę..
  • Re: Wiele nowych nicków! Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Mich mnie zastanawia twoja nieprzeciętna aktywność, czuję, że ostrzysz sobie apetyt na tanie akcje i dlatego tak straszysz.
  • Re: Wiele nowych nicków! Autor: ~Mich [89.66.238.*]
    Mam w d..te akcje. Tu już hossa była nie jestem samobójcą aby to teraz kupować. Czas na zakupy był ale w grudniu 2024 i na początku 2025. Teraz juz jest po ptakach. Moze coś tam odbije po 4 miesiącach spadków ale to bedzie chwilówka. Ja sie w to nie bawię..Za duze ryzyko.
  • Re: Wiele nowych nicków! Autor: ~echo [91.227.156.*]
    To dlaczego tu jesteś?
[x]
COREY 0,59% 0,34 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.