Patrząc na to co się dzisiaj dzieje na spółce odnoszę wrażenie że tylko spekulanci z dobrą gotówką są w stanie mocno rozbujać kurs do góry . Jak nie oni to kto ma to zrobić ? Drobnica w tym i ja ?
dokładnie, jak nam spekóła wywali to tylko raz i w dół. Jak urośnie powoli, to dobra cena za akcję będzie w stanie się utrzymać na właściwym poziomie. Piątkowy wzrost nie był przynajmniej spekulacyjny, a dzisiaj oddają DT, którym 10-20 gr zarobku wystarczy
Tak czy inaczej dzisiaj nie ma kto tej spółki wyciągnąć do góry . Mam nadzieje że mimo wszystko zamknie sie ponad 4 zł co i tak będzie dosyć sporym zjazdem do piątkowego zamknięcia.
Może i straszą ale jak ktoś będzie się starał na poważnie sprzedać te akcje to bez mocnego popytu kurs dalej będzie mocno się obsuwał i na nic tutaj dobre fundamenty spółki.
nie sądzę, aby ktoś chciał sprzedać tyle akcji bez zysku. Straszak jest po to, aby wystraszyć słabych, którzy oddają ze stratą, bo myślą, że będzie zwała. Jestem dobrej myśli. Dzisiaj to korekta, a wzrost nie był wyczynem spekuły, która normalnie wywala kurs o 40-60% i potem ubiera małych na górce. Oddali ci, co mieli oddać i jedziemy dalej