Stolec i jego kumple do utraty tchu zaklinają rzeczywistość. Odprawiają taniec w wokół ogniska w indiańskich strojach twarze wysmarowe masłem orzechowych w jakieś wzory przypominające doji spadku żeby kirs spadał, a tu spadać nie chce. Panowie szybciej raz w kółeczko, szybciej patataj!
Henk pisał w połowie 2022 roku że niżej niż 15 nie spadnie, Rafaelitos od tego czasu pisze że odkupią od niego po 30 zł, a inni zaklinali 5 ziko. Każdy ma swoje wizje, marzenia i na jakimś haku wisi. W tym przypadku jeden wisi na 15 i się cieszy że właśnie wychodzi na zero, drugi czeka aż jeszcze urośnie o sto procent by się wyzerować, a trzeci niedowierza naiwności innych że mu sprzedawali po 7 i w tej chwili jest już na sto procentowym zysku. I tak zawsze od lat na każdej spółce na giełdzie, a forumowym naiwniakom na pocieszenie myśl że ci co zarabiają najwięcej zostają zawsze na peronie bez akcji...
Jak widać inwestorzy określili je jako słabe bo właśnie zaczęły się spadki. Tak naganialiscie że będzie dwanaście baniek samego zysku z crime że teraz zaczęła się ewakuacja. A to dopiero początek.
Na tutejszym forum tak pisali ci którzy z przerażeniem teraz zdają sobie sprawę że większej kapitalizacji to tu raczej nie będzie a te 14 zł na kursie to był kolejny wieloletni szczyt wartości tych akcji. Ale w sumie i tak jestem pod wielkim wrażeniem że to urosło aż na 100% w ciągu ostatniego roku. No ale oczekiwania leszczyny były ogromne a rzeczywistość brutalnie wszystko zweryfikowała i sprowadziła marzycieli na ziemię. Będzie miało teraz w kolejnym roku z czego spadać.
no i nie wiem jak musisz się jeszcze namęczyć w pisaniu tak merytorycznych analiz żeby znowu kółko zrobić. A tu pech...nie chce lecieć w dół...musisz wymyślać już coraz bardziej irracjonalne argumenty ....ale jakoś nikt łapać się nie chce. spokojnego weekendu życzę