• 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~Henk [185.119.151.*]
    Stolec i jego kumple do utraty tchu zaklinają rzeczywistość. Odprawiają taniec w wokół ogniska w indiańskich strojach twarze wysmarowe masłem orzechowych w jakieś wzory przypominające doji spadku żeby kirs spadał, a tu spadać nie chce. Panowie szybciej raz w kółeczko, szybciej patataj!
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Są w czarnej bo myśleli, że będzie po 5 ziko. Teraz też się boją kupić, ale kupią trochę później po 30.
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~metalplasticglass [31.11.210.*]
    Henk pisał w połowie 2022 roku że niżej niż 15 nie spadnie, Rafaelitos od tego czasu pisze że odkupią od niego po 30 zł, a inni zaklinali 5 ziko.
    Każdy ma swoje wizje, marzenia i na jakimś haku wisi.
    W tym przypadku jeden wisi na 15 i się cieszy że właśnie wychodzi na zero, drugi czeka aż jeszcze urośnie o sto procent by się wyzerować, a trzeci niedowierza naiwności innych że mu sprzedawali po 7 i w tej chwili jest już na sto procentowym zysku.
    I tak zawsze od lat na każdej spółce na giełdzie, a forumowym naiwniakom na pocieszenie myśl że ci co zarabiają najwięcej zostają zawsze na peronie bez akcji...

• Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~kc [178.217.249.*]
    wyniki podali wcześniej są dobre.
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~Obis [46.112.116.*]
    Jak widać inwestorzy określili je jako słabe bo właśnie zaczęły się spadki. Tak naganialiscie że będzie dwanaście baniek samego zysku z crime że teraz zaczęła się ewakuacja. A to dopiero początek.
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~PrezesS [188.33.36.*]
    Ja słyszałem ze mieli zarobić 100 baniek i są bliscy przejęcia cd projekt. Tak mówił tata Marcina. A ty gdzie slyszałes ze tylko 12 baniek?
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~Obis [188.33.173.*]
    Na tutejszym forum tak pisali ci którzy z przerażeniem teraz zdają sobie sprawę że większej kapitalizacji to tu raczej nie będzie a te 14 zł na kursie to był kolejny wieloletni szczyt wartości tych akcji. Ale w sumie i tak jestem pod wielkim wrażeniem że to urosło aż na 100% w ciągu ostatniego roku. No ale oczekiwania leszczyny były ogromne a rzeczywistość brutalnie wszystko zweryfikowała i sprowadziła marzycieli na ziemię. Będzie miało teraz w kolejnym roku z czego spadać.
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    no i nie wiem jak musisz się jeszcze namęczyć w pisaniu tak merytorycznych analiz żeby znowu kółko zrobić. A tu pech...nie chce lecieć w dół...musisz wymyślać już coraz bardziej irracjonalne argumenty ....ale jakoś nikt łapać się nie chce.
    spokojnego weekendu życzę
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~Stolec [37.31.44.*]
    Którego miesiąca ? I którego roku ?
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~Henk [155.133.101.*]
    Że co? Masz miesiączkę? Nie wiem dlaczego
  • Re: 15,60 do połowy miesiąca Autor: ~Stolec [37.31.36.*]
    Tak i czekam na 15,60 ale nie wiem którego miesiąca.
[x]
ULTGAMES -0,33% 15,30 2026-05-18 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.