sam jestes gamoniem!!! gosciu jak nie wiesz to sie nie odzywaj! bo jesteś żałosny! popatrz sobie na wykres i nie pitol kolesiu! tak synku rano w czwartek był nawet po 21 zeta a skonczył na 15.90 co jest na wykresie 5 letnim i sprawdz to lepiej bo sie osmieszasz!
nie pogrążaj sie prosze, bo szkoda mi odpowiadać na taki brak wiedzy i rozumu! tak skończył tego dnia na wykresie i stąd jest 16 zeta, a nie 6 jak pisałeś!!! a po 20 chodził i nie rób z siebie głupka! tyle!
nie leszczu nie wielki inwestor tylko fuksiarz! wtedy kupiłem już po sporym wzroscie i to nie był dołek! kupiłem po 5zeta i wystawiłem na sprzedaż po 20 zeta na 30 dni i zlecenie mi wpadło rano w czwartek i jak już wspomniałem nie pogrążaj sie i sprawdz sobie na bankierze wykres i nie pitol gosciu! takie były czasy wtedy! elektrim, swissmed, hawe te spolki dawały wlasnie tak zarobic w kilka dni! powodzenia w inwestycjach!
tutaj wchodzi grubas, bo nie jest możliwe zeby mali tak wyciągneli kurs! a poza tym spoleczka jest tania! a może jeszcze spekulka wskoczy...moze byc ciekawie!