Dnia 2025-11-04 o godz. 14:13 ~Kanclerz napisał(a): > Ciągłe straty, dodruki akcji i odpisy - jednym słowem nowoczesna spólka z UE. Po prostu jest skazana na sukces.
Ojoj...też Tobie pociąg uciekł.... ale pech tyle dni obserwowałem...czułem po prostu czułem że będzie strzał a dzisiaj byłem poza zasięgiem...co za pech jak myślisz dalej skazana na sukces? dalej nowoczesna? z tymi Krajami od ropy to nie wiadomo czy kasę mają na cokolwiek Patrz jak putinowo leży. to Arabów będzie stać na gaming bokserski? dużo dobrego prognozują naciągacze....ale oni to wiadomo....poniżej 1pln biorę ...no może 1.05 ani ciuty więcej ...niech rośnie do 10 pln...beze mnie
Takie teksty powinny być w podręcznikach do inwestowania w dziale jak zrobić dzieciakom wodę z mózgu i przekonać że spółka urośnie 1000%. No ale nierozgarniętych jest dużo. Są ludzie z chorobami którzy żrą suplementy zamiast pójść do lekarza.
Dnia 2025-11-05 o godz. 07:37 ~Krzysiek napisał(a): > Takie teksty powinny być w podręcznikach do inwestowania w dziale jak zrobić dzieciakom wodę z mózgu i przekonać że spółka urośnie 1000%. No ale nierozgarniętych jest dużo. Są ludzie z chorobami którzy żrą suplementy zamiast pójść do lekarza.
Ci którzy nienawidzą ludzi - nie powinni zabierać głosu publicznie