• Prawda jes trochę inna... Autor: ~Max [91.235.230.*]
    Oj panowie... macie jakieś absurdalne pretensje do prezesów i do zarządu, a tam jest obecnie superliga. Oni poruszają się w otoczeniu prawnym i legislacyjnym takie jakie obecnie jest i robią co mogą. Wychodzą nawet poza granice naszego kraju bo durni politycy i ich wyborcy bardzo skutecznie utrudniaja nie tylko rozwój OZE ale i rozwój polskiej firmy.
    Pretensje powinniści mieć do siebie do swoich rodzin i do znajomych którzy głosowali na Pis, Nawrockiego i krypto faszystowską konfederację - każdy z nich straszy wiatrakimi i robi to bardzo skutecznie...
  • Re: Prawda jest trochę inna... Autor: ~Max [91.235.230.*]
    Zapomniałem jeszcze dodać, że spory jest wpływ naszego pseudo chrześcijańskiego kościoła na postrzeganie zielonej energii, OZE i farm wiatrowych… ps. o widzę, że dwóch niezadowolonych konfederatów mamy na pokładzie :) Panowie może kupcie sobie papiery kancelarii mentzena bo to chyba wasz idol jest :) Będziecie wtedy spójni w tym co robicie. Jak tak dalej pójdzie to za dwa lata ten gość zostanie ministrem finansów i tak uprości nam wszystkim podatki, że kancelaria mentzena nie będzie miała co robić ;) https://www.radiomaryja.pl/informacje/swiat-odchodzi-od-morskich-farm-wiatrowych-a-polska-buduje-swoja-pierwsza/ 
  • Re: Prawda jes trochę inna... Autor: ~mm [83.22.52.*]
    postaw sobie wiatrak na balkonie, w piwnicy na dachu ale SOBIE nie wciskaj innym
  • Re: Prawda jes trochę inna... Autor: ~Szerszen [164.127.214.*]
    Powolne aczkolwiek gotowanie żaby
  • Re: Prawda jes trochę inna... Autor: ~Max [91.235.230.*]
    Dnia 2025-11-05 o godz. 09:56 ~mm napisał(a):
    > postaw sobie wiatrak na balkonie, w piwnicy na dachu ale SOBIE nie wciskaj innym

;) Oj widzę, że zawodnik cięższego kalibru. Po co ty chłopcze jesteś na tym forum i ewentualnie posiadasz akcje Onde skoro wypisujesz takie brednie? Etanol od Mentzena aż tak bardzo skurczył ci mózg, że nie rozumiesz tego, ze sam sobie przeczysz i szkodzisz? Miomo wszystko jestem optymistą i myślę, że można by z pożytkiem wykorzystać wiatr hulający w twojej głowie - zgłoś się do Onde i powiedz im, że masz tyle miejsca w swojej pustej głowie, że można tam postawić sporą farmę wiatrową... ;))))
  • Prawda jes trochę inna... Autor: ~bru [37.47.112.*]
    Uuuu lalala I love you babe. Uuuu lalala love you tonight
  • Re: Prawda jes trochę inna... Autor: ~Joker [46.134.100.*]
    Ktoś bez litości ciśnie śmiecia w rynek
  • Re: Prawda jes trochę inna... Autor: ~faj [83.26.191.*]
    Tu porzeby Chrobry , Bator i Piłsudsi
  • Re: Prawda jes trochę inna... Autor: ~Kartofelek [77.46.1.*]
    Dnia 2025-11-04 o godz. 13:40 ~Max napisał(a):
    > Oj panowie... macie jakieś absurdalne pretensje do prezesów i do zarządu, a tam jest obecnie superliga. Oni poruszają się w otoczeniu prawnym i legislacyjnym takie jakie obecnie jest i robią co mogą. Wychodzą nawet poza granice naszego kraju bo durni politycy i ich wyborcy bardzo skutecznie utrudniaja nie tylko rozwój OZE ale i rozwój polskiej firmy.
    > Pretensje powinniści mieć do siebie do swoich rodzin i do znajomych którzy głosowali na Pis, Nawrockiego i krypto faszystowską konfederację - każdy z nich straszy wiatrakimi i robi to bardzo skutecznie...

Zgadzam się prawie w całości, z wyjątkiem słowa "krypto". Znasz ten dowcip?
    Przychodzi konfederasta do lombardu i mówi:
    - Ludzie mówią, że jestem kryptofaszystą. To nieprawda. Jestem zwykłym faszystą, ale słyszałem, że na tym krypto da się zarobić, więc chciałbym je sprzedać.

[x]
ONDE -0,11% 8,83 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.