• No i wszystko jasne - Krosno powoli kończy zabawę z GPW Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Autor: ~bat 2 [78.8.11.*], 2009-09-25 15:40
    Wysypała się leszczynka nastraszona przez predzia datą 27.09. Od poniedziałku zacznie się ruch na tej spółce. Powinny już być dokumenty złożone w sądzie powołującą radę wierzycieli mającą wpływ na decyzje syndyka i biznesplan na najbliższe miesiące. A huta pracuje 24h i zarabia kasę. Będzie dobrze ale trzeba potraktować tą inwestycję długoterminowo.
    Pozdrawiam akcjonariuszy

WIDZE BAT ZE NAGANIASZ NA TO ZE COS UROŚNIE, JEST PONIEDZIAŁEK I NIC Z TEGO - PRZEJRZYJ NA OCZY MOŻE WTEDY DOSTRZEZESZ ZE TO OSTATNIE Z SZANS SPRZEDANIA KROSNA PO TAKIEJ CENIE - KTOS KTO TYLE WYSYPAŁ W PIĄTEK WIEDZIAŁ CO ROBI - MASZ TEZ DRUGA OPCJE : TAK ZAKOCHANY JESTES W KROSNIE ZE NAWET JAK SPADNIE DO 1 GR LUB NI EBEDZIE NIC WARTE BO WYCOFANE ZOSTANIE GPW TO TY TAK JAK KWIATU I RedFox bedzie cie trzymać akcje - :D:D:D:D
  • Re: No i wszystko jasne - Krosno powoli kończy zabawę z GPW Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    Tyś się chyba naprawdę z koniem na łby pozamieniał. Po tej twojej kompromitacji z datą 27.09 już wszyscy wiedzą że ty nie wiesz nic. Do tego drażnisz jeszcze otoczenie żeby szło w zaparte. Jak tak dalej pójdzie to w końcu skończy się leszczyna i zostaną ci zaparci a wtedy kurs pójdzie więc człowieku przestań prowokować a zanim coś napiszesz to pomyśl.
  • Re: No i wszystko jasne - Krosno powoli kończy zabawę z GPW Autor: ~pred [195.136.30.*]
    Nie wiem Bambo kto cię spłodził , ale powiedz kto to Cię pomszczę :D:D:D:D

Mówiłem ci juz ze te date podał ktos inny , a mi się ona spodobała.

Wiesz dobrze "murzynku" że KROSNO zejdzie z GPW i chcesz na siłę każdego kto ma inne zdanie niz up, up pozbyc sie z tego forum :D:D:D - wybacz ale nie znajdziesz takich naiwnych na nic nie warte akcje KROSNA

Nikt nie chce kupować KROSNA - spójrz w arkusze z GPW - ludzie chca sie pozbyć 85k akcji po 0,21 i nikt ich nie chce łyknąć - boli cie to że o 15:00 kurs pójdzie w dół buhaahahah
  • Re: No i wszystko jasne - Krosno powoli kończy zabawę z GPW Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    :) no ten pierwszy tekst jest świetny ale nie mogę z tobą dalej dyskutować bo chyba pogarszam tylko sytuację.
    Nikt nie kupuje bo po prostu nie wie co dalej będzie i jak sam przyznałeś ty też nie wiesz bo piszesz to co ci się aktualnie spodoba. No wstyd tak się publicznie wkopywać.
    No ale słowo się rzekło .....
  • Re: No i wszystko jasne - Krosno powoli kończy zabawę z GPW Autor: ~lipo [83.30.208.*]
    1. Spodobała Ci się data i idziesz w zaparte z niesprawdzoną informacją przeciw pół forum bankiera , człowieku w jakim Ty świecie żyjesz? Jakimi wartościami się kierujesz?
    Kompetencja? Rzetelność?
    2. To, że nikt nie chciał kupić akcji po 21 gr i nikt nie chciał sprzedać po 20, 19 itd. oznacza dla mnie 5% do góry, oby codziennie takie złe wieści
    3. Tematy rodzinne radzę poruszać na innym forum
    4. Nie ma za wielu takich jak naganiaczy jak Ty na tym forum więc uważam, że powinneś zostać, aby nie było za nudno;)

Pozdrawiam
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.