Przecież to GS najwięcej "mielonki" produkuję na GPW. Miliardy razy przerzucają "z wora do wora". Tu na JSW widzimy codziennie od 20 miesięcy !!!!!!!!!!!
Dnia 2025-11-04 o godz. 11:25 ~USA napisał(a): > https://stooq.pl/n/?f=1718227 > > Przecież to GS najwięcej "mielonki" produkuję na GPW. Miliardy razy przerzucają "z wora do wora". > Tu na JSW widzimy codziennie od 20 miesięcy !!!!!!!!!!! >
dzięki @USA za wskazywanie takich info :-)) ja nie łapię za szybko, ale teraz już mam pewność że Gminna Spółdzielnia (GS) gra na dwie strony :-)) jedna pożycza na "godziwych warunkach", druga zbiera za godziwą cenę no cóż - jest okazja żeby zarobić to - zarabiają :-))
taaa, nie wiem czy nie zaczynam współczuć Short'om polubiłem ich, głównie za to, że dzięki ich działalności już teraz udało mi się zarobić, a przed nami jeszcze piękne perspektywy. Dlaczego miałbym ich nie nawidzieć lub nie lubić ?? To moi dobroczyńcy przecież :-))
"że Gminna Spółdzielnia (GS) gra na dwie strony :-)) jedna pożycza na "godziwych warunkach", druga zbiera za godziwą cenę no cóż - jest okazja żeby zarobić to - zarabiają :-))"
### Bingo ! Marshall Wace LLP ten short pod progiem jest dzieckiem The Goldman Sachs Group , Inc. Tak więc wszystko odbywa się w rodzinie za zamkniętymi drzwiami.