• Twórca Cyberpunka widział już fragmenty... Autor: ~Bob [31.61.244.*]
    ... sequela. „Pokazują mi, co się będzie działo”

https://www.gram.pl/news/tworca-cyberpunka-widzial-juz-fragmenty-sequela-pokazuja-mi-co-sie-bedzie-dzialo?fbclid=IwY2xjawN2oiJleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBVaTllMFQzcTR3NU1rd0RrAR77buAVcNnHAXwXqI0veWCmY1MgSb4iIhSU1FiLQ8BCPSz14W6XUcSKIldyeQ_aem_j7hdcf_BkIq_7-Ui5fllrQ

"Mike Pondsmith ujawnił, że CD Projekt RED pokazał mu fragmenty Project Orion – kontynuacji Cyberpunka 2077.Choć większość uwagi graczy skupia się dziś na The Witcher 4, fani Cyberpunka 2077 wciąż z niecierpliwością czekają na nowe informacje o Project Orion, czyli pełnoprawnym sequelu. W najnowszym streamie REDstream Mike Pondsmith – twórca uniwersum – ujawnił, że CD Projekt RED zaczyna pokazywać mu elementy powstającej gry – dowiedzieliśmy się też o potencjalnym powrocie Keanu Reeves’a."

• Re: Twórca Cyberpunka widział już fragmenty... Autor: ~Minotaur [185.191.204.*]
    2 duże gry w zaawansowanym stadium i pomniejsze projekty trzymane jako niespodzianki. Spokojnie do przodu.
  • Re: Twórca Cyberpunka widział już fragmenty... Autor: ~GoolAss [37.30.14.*]
    ShitCDR promocja jak w Biedrze. Weź Pan więcej jutro będzie taniej
  • Re: Twórca Cyberpunka widział już fragmenty... Autor: ~Mulan [83.21.174.*]
    Na razie CD Projekt RED nie ujawnił żadnych oficjalnych materiałów z Project Orion, ale słowa Pondsmitha potwierdzają, że prace nad grą trwają w najlepsze.

Na razie CD Projekt RED nie ujawnił żadnych oficjalnych materiałów z Project Orion, ale słowa Pondsmitha potwierdzają, że prace

https://www.gram.pl/news/tworca-cyberpunka-widzial-juz-fragmenty-sequela-pokazuja-mi-co-sie-bedzie-dzialo?fbclid=IwY2xjawN2oiJleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBVaTllMFQzcTR3NU1rd0RrAR77buAVcNnHAXwXqI0veWCmY1MgSb4iIhSU1FiLQ8BCPSz14W6XUcSKIldyeQ_aem_j7hdcf_BkIq_7-Ui5fllrQ#google_vignette
  • Re: Twórca Cyberpunka widział już fragmenty... Autor: ~Męczysław [2.149.114.*]
    Nagan już od dawna gra w cyberpunka 2, a Wiedźmina 4 przeszedł już 4 razy!
[x]
CDPROJEKT -2,84% 242,90 2025-11-07 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.