Co sądzisz o spółce Atomic Jelly przed premierą gry Truck Mechanic: Dangerous Paths?
Aktualnie spółka Atomic Jelly ma kapitalizację rynkową na poziomie 3 645 597 zł.
Gra Truck Mechanic: Dangerous Paths, lista życzeń 94,8 tys. na Steam. Prolog produkcji zebrał 646 recenzji.
Mam już długo w obserwowanych. W sumie też się tam czaję. Aneks dał więcej czasu bo jednak wydawca woli lepiej dopracowaną grę. Patrząc jednak na ostatnie dokonania 101xp to sam już nie wiem czy tam się angażować.
Ale .... Kapitalizacja właśnie. Nawet jeśli podbitka będzie tylko na taki poziom jak jujubee to będzie można wyciągnąć 300%
Kilka k PLN spekulacyjnie można śmiało wpakować. Obserwować wzrost w ranku wishlisty i czekać na info o dacie premiery.
Myślę że 1 lub 2 kw 2026
Src, przed premierą gry Dark Moon. W której produkcji widziałeś większy potencjał w Dark Moon od Jujubee, czy w Truck Mechanic: Dangerous Paths od spółki Atomic Jelly?
Jujubee, mimo słabej premiery, ma na chwila obecną kapitalizację rynkową o około 100% wyższą niż Atomic Jelly
Jujubee powinno jeszcze spaść. Daj czas rynkowi.
Na ten moment 6 osób w grze i poza 4tys miejsce w rankingu sprzedaży
Ciężko sobie wyobrazić gorszą premierę. Więc spekulacyjnie na atomic warto zagrać...
Przestan pisac sam ze soba i naganiac na Atomic tych nieudacznikow z tego trucka nic nie bedzie tak jak nic nie bylo z ich innych produktow. Zawiesiles ludzi tutaj a teraz chcesz zawiesic tam. Karma wraca, pamietaj