• zapakowalem 42 k Autor: ~michal [81.186.232.*]
    nie sprzedam tanie jniz 2 zł
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: ~ppp [78.8.35.*]
    no miał byc zjazd na 0,88?
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: ~poinformowany [148.168.127.*]
    to znaczy ,ze wogóle nie sprzedaż trzeba było kupować w piątek a dzisiaj sprzedawać.Patron znowu ludzi robi w ch... a wy to kupujecie przecież izolacja to bankrut a Patron tylko kupił to dla przeprowadzenia splitu .Patron sprzeda na obrotach a wy zostaniecie z ręką w nocniku...Szkoda Was nic sie nie uczycie
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: ~znawca [85.222.86.*]
    za kilka dni jak don patro juz wyskoczy
    to sprzedaz za 2 zety
    a jakze
    tyle ze za 2 akcje
    izolacje to trzeba bylo brac jak don patro wchodzil
    w okolicy 10 zeta a nie teraz
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: zawisza13 [94.101.16.*]
    W sumie od długiego czasu Purymki i inni gracze mówili źle o Izolacji. Fakt spadła swego czasu do ok 25 ale podniosła się do 37/35 jednak przeprowadzono split i mam nadzieję że jednak jeszcze trochę podejdzie w górę. Czego sobie i wam życzę
    pozdrawiam
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: ~wujek władek [148.168.127.*]
    niestety arsenał pomysłów Patra juz się kończy.Chyba ,ze mu pomożecie ja nie ,bo wiem że on ma władze i wyruchałby mnie że ho .Lepsze 20% w garści niż 100% na dachu z takim macherem jak Patron.Dzięki, ja juz idę gdzie indziej a wy czekajcie jak Patron zrobi was w ch...
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: ~antycwaniak [88.156.8.*]
    Może to mało delikatnie powiedziane, ale sedno zostało pokazane- tj. prawdziiwe oblicze Pana P. jako zwykłego spekulanta. Split natomiast to absolutne przegięcie i zaproszenie przez GPW następnych cwaniaków do tego typu zagrywek w postaci łańcuszka św. Antoniego
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: ~yyy [62.29.174.*]
    leszcz skarmiony
  • Re: zapakowalem 42 k Autor: ~wujek władek [148.168.127.*]
    jak liczycie na zyski to przypomnijcie sobie Drągowskiego no ilu z was go jeszcze ma?
[x]
IZOLACJA -3,50% 3,86 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.