• Allegro się kończy. Autor: ~Kris39 [212.106.161.*]
    Od lat kupowałem 90% towaru na Allegro, w ciągu tego roku, zmieniło się to na 10% a obecnie nie widzę już sensu kupowania tam czegokolwiek. Najpierw spór z Brzoską i ciągłe decydowanie w moim imieniu, kto mi dostarczy paczkę a teraz zamiast przesyłek smart, po wrzuceniu kilku przedmiotów do koszyka, są one wysyłane w osobnych paczkachi aby smart nie obowiązywał. Ostatni raz zapłaciłem za tą usługę i kończę swoją 20 letnią przygodę z tym pazernym portalem. To nie ma prawa dalej istnieć.
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Przemek [89.239.98.*]
    A wyniki i kolejne prognozy mówią co innego. Rozkręcają się zagraniczne rynki i skoro mają mocny dział innowacji i rozwoju to w zmieniającym się rynku należy doszukiwać się nadziei na dalszy rozwój a nie koniec. Kibicuje - to nasz polski champion i niech dalej szaleje i wygrywa i z Chińczykami i z USA. Brawo.
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Jola [188.33.38.*]
    Bo pęknę ze śmiechu."polski champion". Nie wiem kto pisze takie bzdury, chyba samo allegro utworzyło dział do ocieplania wizerunku (tak jak na swoim allegadane ma swoich krzykaczy). Ani to polski, ani champion. Ja sprzedawałam kilkanaście lat, dopóki jakiś mądrala nie wpadł na pomysł aby pozbyć sie polskich firm. Teraz samo allegro handluje swoim, czyli chińskimi towarem. Firmy pozakładały swoje sklepy i mają się coraz lepiej. Gniot z chińczykami nie wygra, zwłaszcza że ludzie nie boją sie już tam kupować, ceny mają znacznie niższe a i terminy im nie straszne. ŻEGNAJ "polski championie". HEHE
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Kris39 [212.106.161.*]
    Gdyby byli tacy wspaniali, nie spadli by o 50% od debiutu. Dokładnie taki kurs wtedy dla nich przewidziałem, co zresztą można znaleźć w archiwum. Teraz nie chcę tej spółki nawet po kolejnym zjeździe o 50%.
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Arni [83.20.93.*]
    Czyli co? Ale drogo
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Alkocholik [91.242.63.*]
    Kończy się era aledrogo teraz wchodzą nowe lepsze platformy Ja już nic niekupuje na tym bezznadzzieejfu
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Jakub [84.40.220.*]
    Popieram jak w temacie. Kto mimo ostrzeżeń kupuje? Każdy wie, że syf i chłam mają, a jego odesłanie i wymiana u sprzedawcy wychodzi dwa razy drożej. Sporu nie można negatywów wystawiać. Niech sami swoje akcje drukują.
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Arni [83.20.93.*]
    Teraz trwa odsysanie kapitału, ktoś zamknie te klocki
  • Re: Allegro się kupuje po 33,xx zeta Autor: ~Andy [5.184.253.*]
    Teraz trwa odsysanie z akcji takich becwalow, jak powyżej .Dziś piątek wiec tradycyjnie czas korekty, niech spuszcza kurs na cenę 33 z wysokim hakiem to kupuje do oporu na następne kółeczko b....e !!!!!
  • Re: Allegro się kupuje po 33,xx zeta Autor: ~Arni [83.20.85.*]
    Ale co kupować jak jest zero?
  • Re: Allegro się kupuje po 33,xx zeta Autor: ~Arni [83.20.85.*]
    Ale co kupować jak jest zakładany minus? W przedszkolu dzieci. Snopek siana po roku ma większy przychód
  • Re: Allegro się kupuje po 33,xx zeta Autor: ~Jakub [93.159.26.*]
    Zakładany jest minus, lecz spadnie przy kolejnym ABB. Zawsze są wahania, aby wejść w szorty, trzeba jakieś zakupić. Trzeba trochę tych WC wyczyścić.
  • Re: Allegro się kończy. Autor: dariusz1976 [46.112.218.*]
    Polecam wszystko.pl od Comarchu, maja totalny brak prowizji do końca świata i o jeden dzień dłużej więc będziesz zadowolony!
    Jak nie wierzysz to podaję link: Dostawy maja za darmo od 10 groszy. Wszystko robią za darmo, nawet jak potrzebujesz remont łązienki to zamów na wszysto.pl kafelki a dostawa i położenie płytek na ścianie jest gratis. Wywóz gruzu jest gratis, a dla wybranych dają gratis mieszkanie jak nie mają gdzie te zamówione płytki położyć bo są bezdomni. Polecam z całego serca. Kolega zamówił opony i napisał że jest bez auta to mu toyotę camry gratis wysłali bo taki maja pomysł na biznes, zadowolenie klientów to ich dewiza, dlatego będą istnieć do końca świata i o 1 dzień dłużej.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Udany-start-platformy-wszystko-pl-w-ciagu-1-2-lat-nie-ma-planow-wprowadzenia-prowizji-od-sprzedazy-wywiad-8589949.html
  • Re: Allegro się kończy. Autor: ~Przemek [89.239.127.*]
    Standardowa historia jakiegoś starego dziada co mu nie wyszło albo jest nie po drodze ze spółką. To jaki rozwój, nowości i nowe współprace pokazuje ta spółka to bardziej się zachwycam niż czymkolwiek martwię. A osobiście kibicując inPostowi po ich brudnej nagonce na allegro bardzo mocno wspieram Allegro i ich działania. Nie dali się.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.71.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ALLEGRO -0,40% 34,80 2025-11-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.