• Nie pojmuję Autor: ~dr [83.8.251.*]
    Przesiedzieliście na forum 3 dni i debatowaliście nad danymi wrażliwymi pacjentów, badań , firmy ! Czy laborant może wynieść dane pod fartuchem i narazić się na 20 zarzutów prokuratorskich ? WY cały czas myślicie o kursie ? Pokerzysta zobaczył rano arkusz i niewiele się znając wywalił dolne widły !!! A teraz jedna ręka przerzuca zlecenia od kupne do sprzedaży i tylko on wie jak się dzisiaj zakończy , bez czytania forum . Znikam z forum do pojawienia się merytoryki , z fundami prawda .
  • Re: Nie pojmuję Autor: zielony_guzik [89.8.231.*]
    Pokerzysta to elegancki chłopak. Od kwietnia pisze że kurs do końca wakacje spadnie do 22 to spadnie.
  • Re: Nie pojmuję Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Od maja. Jak dobrze sprawdzisz historię to w tym samym czasie mój adwersarz (z 40 letnim doświadczeniem, he he) pisał o 50zł na koniec wakacji! Oczywiście 50zł za jedną akcję. O kolejnych jego fantazjach nie będę pisał, nie wiem czy admin pozwoli na publikowanie bajek.
  • Re: Nie pojmuję Autor: ~Waldek [31.0.62.*]
    To że ktoś wypisał swoje fantazje uprawniało Ciebie do przekłamywanie faktów i pisania farmazonów?
    Nadal czekam na spłnienie choć jednej z twoich prognoz. Wystarczy jedna.
    A co do fantazji o 50 do konca roku... oj zdziwisz się. Ale pewnie już masz gotową jakąś ripostę tłumaczącą swój "nachalny pesymizm" chociaż dla mnie to było i jest zwykłe trolowanie. Wrócimy do tej rozmowy po nowym roku wtedy bedą fakty. Dla mnie szanse na 50 są i zawsze były bardziej realne niż na 22 15 10 czy 8.
    2 dni temu pisałeś że 20 do konca tygodnia ?
  • Re: Nie pojmuję Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Nie, nie, nie. Nie przeinaczaj, 50 zł za akcje miało być do końca wakacji. Tak fantasta pisał. Na koniec roku miało być 75 lub 100 (w zależności od publikowanego posta). Był jeszcze jeden, który wskazywał na 250, na koniec roku ale później chyba mu w Tworkach zabrali dostęp do sieci. W razie wątpliwości mogę w historii poszukać i posty podbić aby przesunęły się na górę forum. Moje 20 ....do końca miesiąca. Tak pisałem.
    To chyba nie ja. Ja pisalem o 50 po wakacjach ( do konca roku lub jak kto woli lub w zalwżności od posta w 4q 2025) o 75 możliwe że też w ale ja ale 250 to brawura
    Fakt że z tym "od wrzesnia bedzie rosło" tu rzeczywiście wtopa. Bo kurs spadł jakieś 15% w dołku
  • Re: Nie pojmuję Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    W obliczu prezentacji w USA - BARDZO możliwe.
  • Re: Nie pojmuję Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    wizimir
    w obliczu prezentacji w USA możliwe ... 20 czy 50?
    :)
    bo jak sie czyta przedmówców i potem Twoją odpowiedź to nie bardzo można zrozumieć komu odpisałeś
  • Re: Nie pojmuję Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    Moim zdaniem te dane są bardzo dobre......50 być powinno.
[x]
RYVU -4,38% 22,95 2025-11-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.