• nie modlę się do wykresów Autor: ~Polwytrawny [109.243.242.*]
    .. warto jednak spojrzeć na cyfrę "16" i zastanowić się, czy jeżeli opór przy niej okaże się silny, to czy aby nie jest ostatnia okazja do tanich zakupów. Pozostaje sprawa ślimaczących się negocjacji z wierzycielami, ale ostatni raport UTK mnie bardzo ucieszył. Tam gdzie inni przeczytali pogorszenie od stycznia do sierpnia r/r tam ja przeczytałem poprawę wyników we wrześniu, a przecież każdy widzi liczbę składów, zna wynik 2Q i potrafi to pomnożyć razy wartość restrukturyzacji.
  • Re: nie modlę się do wykresów Autor: ~Weronika [31.61.226.*]
    16 to nie cyfra a liczba, 8 to jest cyfra
  • Re: nie modlę się do wykresów Autor: ~Lu4xigi [23.237.210.*]
    Dnia 2025-11-03 o godz. 14:38 ~Weronika napisał(a):
    > 8 to jest cyfra

nawet doskonała bo obojętni czy z prawej czy lewj tak samo wygląda, wieczność...

• Polwytrawny jest proba przebiciem sie dolem .... Autor: ~realista7201velCzysc [154.60.231.*]
    trolling na maksa bedzie odchodzil. Odpuszcza dopiero jesli sie nie uda.
    Poki co sie nie udaje. Jestesmy pod wstega Bollingera i na granicy trojkata.

obroty male jak na taka probe, wiec mysle ze nic tego nie bedzie.

Bollinger wstega 16.04, trojkat 15.92

A jak bedzie zobaczymy tradycyjnie, ale fundamenty nie sprzyjaja takiemu przebiciu stad tak mizerne efekty poki co.
  • Re: Polwytrawny jest proba przebiciem sie dolem .... Autor: ~Polwytrawny [109.243.242.*]
    zaprosiłem Cię do dyskusji w nowym wątku
    Nie czytam wcale tego co pisze Weronik /a (choć kątem oka zauważyłem, że dziś użył /a nawet trudnego słowa "derywat")

Postanowiłem spróbować z nudów pogadać o czymś co naprawe mnie ciekawi ( a dotyczyło Twojej rozmowy z realistą przez małe "r" ZAPRASZAM !
  • Re: Polwytrawny jest proba przebiciem sie dolem .... Autor: ~realista7201velCzysc [154.60.231.*]
    ja tez jestem przez male r
    ~realista7201velCzysc 

ale tego nie zauwazyl, dosyc charakterystyczne, a wrecz postawil sie w kontrze do mnie przez wielkie r:) . Nie bede z nim dyskutowal, bo on jest tu tylko po to zeby mi przyprawic gebe, nie on pierwszy i nie ostatni. Nie dam sie w to wciagnac.
  • Re: Polwytrawny jest proba przebiciem sie dolem .... Autor: ~Polwytrawny [109.243.242.*]
    z tym co napisał dyskutuj.. Zaciekawił mnie temat wierzytelności. Może wiesz coś na temat pomysłów negocjacji długów. W PB był wątek o ponad 10 letnim spłacaniu zadłużenia.
  • Re: Polwytrawny jest proba przebiciem sie dolem .... Autor: ~realista7201velCzysc [154.60.231.*]
    nie ponad, ale 10 letnim.
    Kup sobie dostep na miesiac za 10,99 PLN a potem skasuj, jak nie chcesz wydawac.
    Teraz jest nowy artykul dzisiaj, ze sie nie podoba to wierzycielom.

Nie dyskuje sie z ludzmi ktorych jedynym celem jest przyprawienie ci geby. Tu jest takich sporo :)

pozdrawiam i zycze udanych inwestycji
    Jeszcze się nigdzie nie wybieraj! Napisałem, że się nie modlę do wykresów. ale właśnie w tej minucie zdaje się wykres liznał tę twoją dolną kreskę. Przyznam, że jestem bardzo ciekawy co dalej.. No i może to być Twoja chiwla chwały ;) !!
    Pozdrawiam!
    na prawde nie jestem tu dla chwaly :) mam lepsze rzeczy do roboty, po prostu nie lubie manipulantow ,a tu siedzi cala szajka.

Tak ludzie przynajmniej moga sobie sami wyrobic opinie i nie dac sie im. A co zdecyduja to juz ich sprawa. Swiata nie zbawie.
    Spedzilem tu dzisiaj juz z godzine, szkoda mi dnia. Ci co mieli przeczytac przeczytali. Jak dla mnie wystarczy.

• TAAAAAAAKKK TAAAAK!! 16 to oczywiście cyfra! Autor: ~Polwytrawny [109.243.242.*]
    Weroniku/Weroniko! No to może nareszcie spróbujemy merytorycznie ! Może być nawet o derywatach!! Co sądzisz o 10 letnim pomyśle regulacji wierzytelności. Czy masz jakąś opinię w sprawie awantury w radzie wierzycieli ? To że z pewnością szklankę narysujesz do połowy pustą to wiemy, ale za to może jednak jakieś konstruktywne wypowiedzi?
  • Re: TAAAAAAAKKK TAAAAK!! 16 to oczywiście EDIT liczba! :)) Autor: ~Polwytrawny [109.243.242.*]
    uff.. już teraz jest dobrze :))
  • myśleć każdy może, jeden lepiej drugi gorzej . . . Autor: ~black944 [93.159.40.*]
    Dnia 2025-11-03 o godz. 14:51 ~realista7201velCzysc napisał(a):

> obroty male jak na taka probe, wiec mysle ze nic tego nie bedzie.
    >
    > Bollinger wstega 16.04, trojkat 15.92
    >
    > A jak bedzie zobaczymy tradycyjnie, ale fundamenty nie sprzyjaja takiemu przebiciu stad tak mizerne efekty poki co.

-----------------------------------
    no tak . . .

• 15,04 pln czeka . . . Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    na test ?
[x]
PKPCARGO 3,34% 14,55 2026-01-05 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.