proporcjonalnie do forka , co do raportu ,jest to kolejny od 2018 raport który wykazuje tylko i wyłącznie wzrostowe pozycje ,co do kursu ,,,,jak pisałem tutaj przypadków nie ma i do czasu jak DECYDENCI będą niszczyć każdy wzrost ,jesteśmy na poziomie zaorania , przejście na rynek podstawowy ,też nie zdecydują się , w mętnej wodzie łatwiej się łapie XXXXX ,miłego tygodnia życzę ,ja robię swoje
pisz co chcesz , ja OBROZY nie noszę ,ty na krótkiej smyczy chodzisz , rozwiń temat swojej tutaj obecności ,szczególnie w czasie jak miałeś ZAKAZ pisania ,jest mój wpis ,,,,,,
Chłop całą kasę na emeryturę włożyć w forka, zorientował się jakie to bagno i mu peron odjechał xD Bywa i tak xD A dzisiaj uwaga NIESPODZIANKA kurs na czerwono xDD
Czy ty nie potrafisz czytać, "ha" ma kupione akcje po groszowych wycenach, sam pisał że kupował od 28gr więc musi je mieć setki tys więc ty mu nie współczuj. Zapewne wywalał po 10 czy 13 zł a część odkupił po 8 zł jak zakupił ponownie foreverena za pół mln zł bo pamiętam tą transakcje. On się tu dorobił, jemu tylko brakuje dawców kapitału od przejęcia tych akcji. Też kiedyś nakupilem badziewia w podobnych ilościach a potem jak wystrzelił to leszcze ciągle pisali kto tak sypie i nie mogli zrozumieć tego. 28 gr a 3 zł to nadal setki % zarobku
z reszta sam pisał że i po 15 koszyczek podstawiał bo miały byc minim po 30zł. W międzyczasie spanikował i akcje sprzedał ( nie wiadomo ile ) co sam napisał ale że słabo pasuje do narracji koszyczka to lepiej tego nie pamiętać. moze kiedys sie doczeka sowitej emerytury. kto wie. wszystko moze sie zdarzyc. póki co jednak od 5 lat jest tylko gorzej na kursie z małymi przerwami