taki rynek na jakim dziala ta spolka nigdy nie upadnie, ludzie czy wy tego nie widzicie ze to jest perełka, pisanie ze cos jest zamykane - smiechu warte i to jeszcze bez zadnej podkladki. Kolo napisał ze to pewna informacje - smiac mi sie chce - ze niby co ? Pijesz wodke z prezesem i on przez przypadek sie wygadał .... ? heheh zenada - nie dajcie sie na takie numerki nabrac - ja jak cos spadnie to zaraz dokupuje - a nie sprzedaje, wiecej profesjonalizmu.
Pozdrawiam prawdziwych inwestorow a nie dzieci ktore sie bawia pakietem 10k akcji
ta spolka jest guzik warta, czy oni maja jakies nieruchomosci ?? przeciez wszystkie ich placowki sa wynajmowane, caly ich majatek to kilka stolow do ruletki, i tyle.
A na marginesie czy ktos poda mi akcjonariat tej firmy, nigdzie nie mozna go znalezc (czyzby rosyjska mafia ????)
jeżeli parę procent para podatku to wielka afera PO, to co z pozostałymi procentami?
hazard od narkotyków różni się tylko legalnością oraz stopniem uzależnienia, hazard uzależnia bardziej.