• PEWNA INFORMACJA Autor: ~hazardzista [79.162.60.*]
    OLIMPIC ZAMYKA CASYNA JAKO PIERWSZE ZAMKNIETE ZOSTANIE CASYNO W KIELCACH

BEZ SCIEMY MOI DRODZY TO 100% INFORMACJA
  • Re: PEWNA INFORMACJA Autor: ~Lol [212.160.240.*]
    To raczej zła informacja?Zamierzałem dizs kupic mały pakiet......
  • Re: PEWNA INFORMACJA Autor: ~pewnie83 [212.160.172.*]
    taki rynek na jakim dziala ta spolka nigdy nie upadnie, ludzie czy wy tego nie widzicie ze to jest perełka, pisanie ze cos jest zamykane - smiechu warte i to jeszcze bez zadnej podkladki. Kolo napisał ze to pewna informacje - smiac mi sie chce - ze niby co ? Pijesz wodke z prezesem i on przez przypadek sie wygadał .... ? heheh zenada - nie dajcie sie na takie numerki nabrac - ja jak cos spadnie to zaraz dokupuje - a nie sprzedaje, wiecej profesjonalizmu.
    Pozdrawiam prawdziwych inwestorow a nie dzieci ktore sie bawia pakietem 10k akcji

Pewnie83
  • Re: PEWNA INFORMACJA Autor: ~steven69 [212.76.37.*]
    ta spolka jest guzik warta, czy oni maja jakies nieruchomosci ?? przeciez wszystkie ich placowki sa wynajmowane, caly ich majatek to kilka stolow do ruletki, i tyle.

A na marginesie czy ktos poda mi akcjonariat tej firmy, nigdzie nie mozna go znalezc (czyzby rosyjska mafia ????)
  • Re: PEWNA INFORMACJA Autor: newcommer [188.33.204.*]
    jeżeli parę procent para podatku to wielka afera PO, to co z pozostałymi procentami?
    hazard od narkotyków różni się tylko legalnością oraz stopniem uzależnienia, hazard uzależnia bardziej.
[x]
OLYMPIC 0,00% 8,30 2017-02-27 12:17:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.