Nie dziel skóry na niedźwiedziu.
Może ktoś kupił sobie czas ? Informacje ze strony spółki są tak zdawkowe, że można je interpretować na różne sposoby. Autor komunikatów lubi chyba thrillery?
było po 2,4 źle, jest po 3 tragicznie, po 4 będzie pewnie bankrut a jak ruszy konkretnie to znów zakupy w euforii i hak na lata. Piwko popcorn i czekamy bez docinek.
Konrad - jakie odda ? Piszesz wciąż to samo. Nie chodzi o oddanie kasy tylko o nowe rozdanie, nowe szanse, nowy kierunek. Poczytaj na czym ma to wszystko polegać, w jakiej branży działać itd. Efektu nie będzie zapewne od razu ale jest to w końcu kierunek, który rodzi nadzieję. Do tej pory było to zwykle pożyczanie kasy na jakie procent. Tutaj liczę na coś więcej - chociaż wczorajsza informacja trochę mnie zawiodła. Jednak dalej jestem optymistą. Spółka ma duży potencjał i może coś w końcu ruszy.
Ale jaka szansa na nowy kierunek? Kupili jakąś firme? Zainwestowali w technologie? Zakupili 10 mieszkań i będą zarabiać na wynajmie? Kupili bitcoiny? Co zrobili aby kurs mógł ruszyć? Proszę o konkretne info potwierdzone źródłem bo chyba coś mnie ominęło...
Inwestujesz więc powinieneś też potrafić analizować. Poczytaj, poszukaj i wyciągnij dla siebie jakieś wnioski. Nie jestem wykładowcą inwestycyjnym aby przedstawiać na forach analizy spółek.
Pozdrawiam i bez odbioru.
jest +4.10 % po co ta cała dyskusja ,wystrzeli wystrzeli i odetnie tych co najwięcej mają do powiedzenia ,tutaj czas to cnota x2 Mirek nie jest głupi powalczy o swoje więc bez obaw nikt na niczym nie straci.
Dan nie chcesz nie kupuj. Tak wygląda książkowy wykres prawie 3 letniej akumulacji akcji. Obecnie urosło jakieś 50 groszy od dołka. Tutaj dopiero zabawa się zaczyna. Jak ktoś nie chce brać w niej udziału nie musi.
Zobacz sobie jaki wolumen wszedł w ostatnim czasie, na pewno po to by wyjsc tu na zero. Jak nie masz nic do powiedzenia na temat spółki to przestań spamować forum swoimi wypocinami.
Kapital to tu był jak akcje były za grosze, wykresu nie potrafisz przeanalizować, ile tam poszło milionów akcji i w jakiej cenie? Mnie twoja kasa ani ziębi ani grzeje, więc mi to wisi, zarabiaj chłopie
To na ile pojedziemy zależy od kilku czynników. Widać, że ktoś zbiera akcje i trwa to już jakiś czas. Raczej 5% jeszcze nie zebrał - chyba, że robi to kilka osób. W ostatnich kilku - kilkunastu dniach poszło bardzo dużo akcji. Pytanie - czy ktoś kupuje z chęcią przejęcia spółki czy ktoś kupuje ponieważ spodziewa się dobrych informacji i wybicia. Zobaczymy jak potoczy się sprawa obligacji i udziałów w nowej spółce ? Dzisiaj lub jutro powinny być jakieś informacje na ten temat.
Do tego wszystkiego dochodzi jeszcze odszkodowanie dla Optigisa, które powinno na dniach wpłynąć na konto. Kolejny tydzień zapowiada się mega ciekawie. Aż zaczynam żałować, że wtorek jest bez sesji :).
Tutaj odpowiedzi może być kilka. Jest wiele osób, które kupowało lata temu po parędziesiąt groszy a teraz realizują zyski. Są też tacy co kiszq się od czasów wygranej z Emitelem. Teraz wychodzą bo może druga szansa szybko się nie pojawi :)?
Ja czekam na minimum 7 pln.