• No niestety… Autor: ~Gosc [185.56.211.*]
    Piszę to z rozczarowaniem, bo posiadam mały pakiecik…
    Nie widzę tutaj wzrostów, nie ma pod co…
    Prawda jest taka, że niestety nie zarobią na tej grze, a była to jedyna nadzieja.
    Wychodzę ze stratą, jednak jak pisałem - ja mam mały pakiet 5k akcji, kupiony po 1.6, idzie po 1.2 trudno…
    Będzie niestety niżej.
    Nie mam nawet argumentu, żeby tu pod coś zagrać…
    Trzymajcie się wariaty.
  • Re: No niestety… Autor: ~KLM [95.215.27.*]
    Jak zawsze na NC po premierze … zawsze jest tak samo a wszyscy znowu w szoku :/
  • Re: No niestety… Autor: ~src [83.26.19.*]
    Ja patrzyłem na gamalytic. Tam pokazywało minimum 15k w esttmacjach sprzedaży. Są podane widełki góra dół i średnia. Wziąłem pod uwagę najgorszy wariant czyli ten minimalny a tu mamy koło 3k kopii więc 1/5 tego słabszego scenariusza.... Premiera mogła zaskoczyć i pod to grałem bo gdyby jakimś cudem gra okazała się sukcesem to przy średniej 1.5 i ewentualnym kursie na grubych złotówkach miałbym piękny zysk.
  • Re: No niestety… Autor: ~KLM [95.215.27.*]
    Dla przypomnienia, premiera Ghostrunnera 1 która okazała się gigantycznym sukcesem ściągnęła kurs OML z 22 na 7 zł, a później na 80 groszy. To co się działo rok temu na akcjach 11 bit też chyba każdy pamięta … CDR z 600 zł na 70 zł po premierze Cyberpunka, po kilku latach jeszcze nie jest w połowie kursu który był przed premierą… można tak wymieniać i wymieniać. Liczenie na wzrosty po premierze to jak liczenie na więcej niż cud. Ja akcje mam bo za 2,5 zł nie opłacało się sprzedawać, liczyłem na minimum 3 zl, nie mam też dużo więc poczekam na kolejne informacje od spółki, mam nadzieję na kolejne projekty.

Wszystko to co jest tutaj pisane jest pisane na forum każdej spółki po każdej premierze … Słowo w słowo :D
[x]
JUJUBEE -4,80% 0,67 2025-12-22 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.