Peak premiery około koło 264-Dark Moon 132.Opinie Ponad 600 po 8 miesiącach.U nas 93 po 4 dniach.Koszty tam kilka milionów a u nas milion.Podsumowywując:jeśli odniesiemy sie do Chernobylite2 to po 8 miesiącach powinno być około 300 opinii czyli 15 k sprzedanych kopii minimum.Milion koszty plus skromna reklama to powinno dać zysk już w tym roku.Darma kapitalizacja 60 mln.Juju 10 tak w przybliżeniu.Jeśli zrobią drugi segment rynkowy bez emisji to może dogonimy Farmę.
Małe sprostowanie kap Farmy 48 mln.Blisko coraz bliżej.Liczba akcji podobna.Mając tak wykształconych ludzi i z dużymi że względów zawodowych kontaktami w Zarządzie aż dziw bierze że nie szukają dodatkowej drogi dochodu.Tym bardziej że działają na Śląsku czyli miejscu o dużym skupieniu przemysłu.Szkoda że upadł temat połączenia z Hyperbookiem ale Ovid na razie też furory nie robi na tym połączeniu.
Patrząc na Farmę to wygląda że tam już się powoli kończy możliwość zarobku na akcjach.A była tam jakaś mocna ekipa.Gdzieś pewnie przejdą.Jujubee jest bardzo podobną spółeczką.Podobna ilość akcji,zbliżony FF.Tylko korzystniejsza kapitalizacja i kilka gier w drodze.Choć ja tym grą nie wróżę powodzenia ale co ja tam wiem.Choć coś niespodziewanie może stać się czarnym koniem.Lepiej mieć niskie oczekiwania i się pozytywnie zaskoczyć aniżeli wysokie i się rozczarować.Co mnie ostatnio spotkało w związku z premierą DM