• Przegląd branżowy Autor: ~Pozdrawiam [188.33.14.*]
    Analiza spółek z branży :

https://www.sii.org.pl/18563/analizy/komentarze-at/techniczny-przeglad-branzowy-scenariusze-zakonczenia-przeceny-na-spolkach-chemicznych.html
  • Re: Przegląd branżowy Autor: ~quest [87.101.44.*]
    a co piszą o hub ? nie mam abonamentu na sii :)
  • Re: Przegląd branżowy Autor: ~Pozdrawiam [188.33.14.*]
    Tu jedynie krótkie techniczne spojrzenie - byki bronią 0.26, jesteśmy w konsolidacji póki nie zamkniemy się na 0.3. Później będzie opór z poprzedniej listopadowej konsolidacji - 0.33. Jak przejedziemy to możemy testować 0.4zł. Ale jak dla mnie dobrze, że taki artykuł się pojawił, może w raz z nim pojawią się w przyszłym tygodniu odrobinę większe wolumeny.
  • Re: Przegląd branżowy Autor: ~quest [87.101.44.*]
    o tym samym pomyślałem - dobrze że piszą i budzi się zainteresowanie a przy tych obrotach kurs może w oka mgnieniu wystrzelić w 48h ponad 0,4
  • Re: Przegląd branżowy Autor: ~Adam [89.64.67.*]
    Można by powiedzieć, że jest okazja do wzrostu kursu, ale czy zostanie wykorzystana? Czy zarząd skorzysta, czy podadzą np. strategię na następne lata, bez oczywiście nierealnych informacji jak kosmiczna kapitalizacja. Za chwilę raport pewnie w przedzielę 8-10 mln co byłoby ok, ale do tego potrzeba jeszcze czegoś co da pozytywny impuls.
  • Re: Przegląd branżowy Autor: ~Antek [91.150.197.*]
    Ale Ty Quest jesteś naiwny nic się nie nauczyłeś jeszcze. Ciągle czekam na Twój dowód rozliczenia wszystkich dotacji to jakoś zamilkłeś
[x]
HUBTECH 1,35% 0,30 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.