Jest kompletnie niezauważony. Gra w niego kilka osób, a powinno kilkaset. Sam tormentor zamiast wspinać się na WL i spada. Niestety zwiastuje to bardzo duże ryzyko porażki sprzedażowej.
Demo Succubusa miało peaki 640 osób od razu po premierze i bardzo dobre oceny na podstawie 5K ocen. Tutaj mamy 20 osób peak i kilkanaście komentarze. Wg mnie jest to dramat i kompletny brak zainteresowania tytułem. spodziewałem się, że po wypuszczeniu dema tormentor wskoczy o przyjemniej 100 miejsc na WL przed premierą, a dzienny przyrost followersow będzie na poziomie 50-100 osób.
Szanowni Z tego co widzę to demo Succubus ma na chwilę obecną trochę ponad 5 tys opinii z tego 82% pozytywne sam Succubus na chwilę obecną ma ok. 4732 opinii z tego 77% pozytywnych Tormentor Prologue po kilku dniach ma 25 opinii z tego 76% pozytywnych zastanawiam się czy można już jakoś przełożyć tę liczbę opinii i % pozytywnych na ilość graczy , a przede wszystkim na szanse głownego tytułu wydaje się, że jeszcze za wcześnie na to... ale takiej zupełnej katastrofy jak Paranoid wydaje się, że unikniemy. Mam wrażenie, że Succubus miał chyba większe zainteresowanie na tym etapie , ale z drugiej strony promowanie tytułu wystartowało (chyba w czwartek lub piątek) to może jeszcze nadgonią w koncu mamy w tym interes więc trzymajmy kciuki