Nie wiem jak Was, ale mniej w dużej mierze do sukcesu Actiona przekonuje Prezes i jednocześnie od początku obawiam się kiedy może zejść ze stanowiska. Wyjście z sanacji to zasługa całego zespołu, ale według mnie, gdyby nie upór i waleczność Prezesa, którą można obserwować chociażby w /
kolarstwie, które uprawia - to Action nie wyszedłby z tego.
Prezes jest prawdziwym fighterem i nie odpuszcza do samego końca!
Mam nadzieję, że zdrowie pozwoli mu być Prezesem jak najdłużej, a na końcu znajdzie godnego następcę, dzięki czemu Action będzie się dalej rozwijał i zyskiwał na wartości.
Ciekawe jak z perspektywy inwestorskiej za kulisami wygląda sytuacja i czy spory zakup akcji przez Pana Mariusza Jaworskiego, prezesa grupy Income Group nie jest być może próba przejęcia w przyszłości Action lub zajęcia miejsca Prezesa? Głośno myślę, ale fakt faktem, że prędzej niż później jednak Prezes Bieliński będzie musiał ustąpić że stanowiska CEO
"Nadal mam dużo energii. Chcę doprowadzić do dokończenia dwóch dużych projektów. Pierwszym jest wdrożenie nowego ERP, gdyż chcę zostawić firmę z „supersystemem”. A drugi projekt dotyczy inwestycji w centrum logistyczne."
O ERP wiem, ale kojarzy ktoś co miał na myśli Prezes jeśli chodzi o inwestycję w centrum logistyczne? Chodzi o aktualne w Zamieniu czy też jakieś nowe? Jeśli nowe, tak to jakie i gdzie? Szykuje się coś nowego?
Nie tak dawno był wywiad z prezesem i tam wypowiadał się na temat centrum logistycznego w okolicach Wrocławia , ale wtedy nie był pewny czy tylko wynajmować czy budować nowy. Może już się zdecydowali na nowy.