• Ciekawy wywiadu z Prezesem Bielińskim Autor: ~asdf [83.7.149.*]
    https://www.parkiet.com/technologie/art43251851-szef-action-chce-doprowadzic-do-konca-dwa-duze-projekty

Nie wiem jak Was, ale mniej w dużej mierze do sukcesu Actiona przekonuje Prezes i jednocześnie od początku obawiam się kiedy może zejść ze stanowiska. Wyjście z sanacji to zasługa całego zespołu, ale według mnie, gdyby nie upór i waleczność Prezesa, którą można obserwować chociażby w /
    kolarstwie, które uprawia - to Action nie wyszedłby z tego.
    Prezes jest prawdziwym fighterem i nie odpuszcza do samego końca!
    Mam nadzieję, że zdrowie pozwoli mu być Prezesem jak najdłużej, a na końcu znajdzie godnego następcę, dzięki czemu Action będzie się dalej rozwijał i zyskiwał na wartości.

Ciekawe jak z perspektywy inwestorskiej za kulisami wygląda sytuacja i czy spory zakup akcji przez Pana Mariusza Jaworskiego, prezesa grupy Income Group nie jest być może próba przejęcia w przyszłości Action lub zajęcia miejsca Prezesa? Głośno myślę, ale fakt faktem, że prędzej niż później jednak Prezes Bieliński będzie musiał ustąpić że stanowiska CEO
  • Re: Ciekawy wywiadu z Prezesem Bielińskim Autor: gaidin [85.221.255.*]
    mówił w wywiadzie, że przed 2030 zmiana prezesa Action nie nastapi, więc jeszcze spoooro czasu.

• Re: Ciekawy wywiadu z Prezesem Bielińskim Autor: ~asdf [93.105.196.*]
    "Nadal mam dużo energii. Chcę doprowadzić do dokończenia dwóch dużych projektów. Pierwszym jest wdrożenie nowego ERP, gdyż chcę zostawić firmę z „supersystemem”. A drugi projekt dotyczy inwestycji w centrum logistyczne."

O ERP wiem, ale kojarzy ktoś co miał na myśli Prezes jeśli chodzi o inwestycję w centrum logistyczne? Chodzi o aktualne w Zamieniu czy też jakieś nowe? Jeśli nowe, tak to jakie i gdzie? Szykuje się coś nowego?
  • Re: Ciekawy wywiadu z Prezesem Bielińskim Autor: ~Optymalizator [80.49.224.*]
    Nie tak dawno był wywiad z prezesem i tam wypowiadał się na temat centrum logistycznego w okolicach Wrocławia , ale wtedy nie był pewny czy tylko wynajmować czy budować nowy. Może już się zdecydowali na nowy.
  • Re: Ciekawy wywiadu z Prezesem Bielińskim Autor: gaidin [85.221.255.*]
    mówił o wrocławiu, aby logistycznie operować lepiej na rynku czeskim i niemieckim
[x]
ACTION -0,65% 30,50 2025-11-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.