• Dobrze już było... Czytać ! Autor: ~Szaletnik [46.112.76.*]
    https://www.wnp.pl/przemysl/spowolnienie-w-swiatowej-stali-trwa-chiny-tym-razem-ciagna-w-dol,999387.html
  • Re: Dobrze już było... Czytać ! Autor: ~OBSER [185.246.208.*]
    Powinieneś doradzać prezesowi Cognora.
    Poniżej artykuł odnośnie rynku stali w 2026 r.

https://www.wnp.pl/przemysl/unijna-ochrona-rynku-stali-moze-dobic-jej-odbiorcow,1000003.html

Na razie nie ma co komentować. Czekamy na szacunki.
    Moje widełki do zakupów to 4,8 - 5 zł. Na razie czekam na poprawę płynności.
  • Re: Dobrze już było... Czytać ! Autor: ~oko [31.182.6.*]
    na razie... na razie... na razie... Czekaj OBSER tatka latka i co miesiąc przewiduj wzrosty. Tak ci zleci kolejny rok, a potem następny i następny... I pisz te swoje widełki... Ty po prostu masz obsesję. Takie rzeczy się leczy...
  • Re: Dobrze już było... Czytać ! Autor: ~OBSER [138.199.17.*]
    Nie wiem kto tutaj ma obsesję?
    Ja sobie cierpliwie czekam. Od zawsze pisałem, że trzymam Bowim długoterminowo.
    Panie Oko powinieneś doradzać prezesowi Cognora i brokerom z Goldmana. Jako jedyny wiesz wszystko najlepiej.
    Pisałem o Izostalu na profilu Bowim jak był kurs w widełkach cenowych 2,4 - 2,6 zł.
    Pisałem, że kupiłem KGHM jak był po 120 zł i że mam stop lossa na 195 zł.
    Na razie najsłabiej wychodzi Bowim, ale tutaj też zarobię. Jestem pewien. A ty Panie Oko sobie produkuj te nic nie wnoszące wpisy.
    Mi by było szkoda czasu.
    Tutaj zaznaczam, że to ostatni komentarz w Twoim kierunku.
  • Re: Dobrze już było... Czytać ! Autor: ~oko [31.182.6.*]
    Tak jak alkoholik twierdzi, że nie jest alkoholikiem tak ty nie wiesz kto ma obsesję.
    Od zawsze pisałeś, ze już "w tym tygodniu", w "w tym miesiącu" Bowim ruszy i będzie tyle i tyle.
    O KGHM pisz na forum KGHM a nie tutaj.
    I to ty wszystko wiesz i wszystkiego jesteś pewien - również tego, ze zarobisz na Bowimie. I nawet jest taka szansa, bo wcześniej czy później (raczej później) z jakichś przyczyn powtórzy się taki rok, że ceny stali wzrosną i Bowim zarobi więcej albo dużo więcej niż przez ileś poprzednich lat. Tak po prostu jest. Problem w tym, że ty każdego dnia wieszczysz tutaj wzrosty i tak ci mijają dni, tygodnie, miesiące, lata. Tyle, że w międzyczasie większość pozostałych spółek rośnie i daje zarobić. A ty ciągle Bowim, Bowim, Bowim powtarzasz jak mantrę. Klapki na oczach jak koń...
    Cieszę się, że nie odpowiesz na mój komentarz.
[x]
BOWIM -1,65% 8,36 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.