na razie... na razie... na razie... Czekaj OBSER tatka latka i co miesiąc przewiduj wzrosty. Tak ci zleci kolejny rok, a potem następny i następny... I pisz te swoje widełki... Ty po prostu masz obsesję. Takie rzeczy się leczy...
Nie wiem kto tutaj ma obsesję?
Ja sobie cierpliwie czekam. Od zawsze pisałem, że trzymam Bowim długoterminowo.
Panie Oko powinieneś doradzać prezesowi Cognora i brokerom z Goldmana. Jako jedyny wiesz wszystko najlepiej.
Pisałem o Izostalu na profilu Bowim jak był kurs w widełkach cenowych 2,4 - 2,6 zł.
Pisałem, że kupiłem KGHM jak był po 120 zł i że mam stop lossa na 195 zł.
Na razie najsłabiej wychodzi Bowim, ale tutaj też zarobię. Jestem pewien. A ty Panie Oko sobie produkuj te nic nie wnoszące wpisy.
Mi by było szkoda czasu.
Tutaj zaznaczam, że to ostatni komentarz w Twoim kierunku.
Tak jak alkoholik twierdzi, że nie jest alkoholikiem tak ty nie wiesz kto ma obsesję. Od zawsze pisałeś, ze już "w tym tygodniu", w "w tym miesiącu" Bowim ruszy i będzie tyle i tyle. O KGHM pisz na forum KGHM a nie tutaj. I to ty wszystko wiesz i wszystkiego jesteś pewien - również tego, ze zarobisz na Bowimie. I nawet jest taka szansa, bo wcześniej czy później (raczej później) z jakichś przyczyn powtórzy się taki rok, że ceny stali wzrosną i Bowim zarobi więcej albo dużo więcej niż przez ileś poprzednich lat. Tak po prostu jest. Problem w tym, że ty każdego dnia wieszczysz tutaj wzrosty i tak ci mijają dni, tygodnie, miesiące, lata. Tyle, że w międzyczasie większość pozostałych spółek rośnie i daje zarobić. A ty ciągle Bowim, Bowim, Bowim powtarzasz jak mantrę. Klapki na oczach jak koń... Cieszę się, że nie odpowiesz na mój komentarz.