• Rynek podstawowy Autor: ~Ania [5.184.238.*]
    Przejścia nie ma , bo nie ma pieniędzy a nie żaden skup akcji własnych . To znaczy że Zbynio jest równie rozczarowany umową z DK. jak akcjonariusze , wyraźnie coś poszło nie tak.
  • Re: Rynek podstawowy Autor: ~Alek [193.33.174.*]
    Zbychu znał zapisy umowy i teraz wychodzi jak "przełomowa" była to umowa. Nieudacznik wydał marnej jakości remaki i wydanie 3 remaków plus wpływy z DK mogą nie dać zysku z roku wydania HOTD1. Dużo to mówi o jakości jak i rozwoju spółki. O skokowym wzroście zysków można zapomnieć. Brawo zbynio, brawo for.
  • Re: Rynek podstawowy Autor: ~foreverforeveren [46.112.222.*]
    dokladnie, skokowego wzrostu nie ma. tylko jakies 130 % rok do roku zysku netto w tym kwartale.

dodatkowo w 3 kwartaly b.r. zarobione na czysto tylko ile w zeszlym calym roku.
    upadlosc. emisja w powietrzu. jazda na 50 groszy

a na powaznie: czemu te Anie i Alki zawsze sie pojawiaja na forum dopiero kiedy jakies pozytywne info wychodzi ?
    pozdr
  • Re: Rynek podstawowy Autor: ~Zz [31.0.49.*]
    Tutaj bez znaczenia jaki zysk .prezes i tak kursu nie puści na wzrostu .taka polityka zarządu
  • Re: Rynek podstawowy Autor: ~Alek [193.33.174.*]
    No a za rok będziesz miał -50% na zysku albo i lepiej. A jeśli wynik za q3 spełnia twoje oczekiwania to ja nie mam pytań. Jest żenująco słaby ja na ilość tytułów, które weszły, więc wyobraź sobie, że w przyszłym roku będzie tylko PD2.
  • Re: Rynek podstawowy Autor: ~Panzer [89.73.36.*]
    ''ja na ilość tytułów, które weszły''
    Już przyzwyczaiłem się alek, że masz średnią orientację w tym, co się dzieje.
    W Q3 wyszło jedynie THOTD 2 remake.
  • Re: Rynek podstawowy Autor: ~sgfvb [37.30.32.*]
    te wybitne posty które nam profesjonalnie i dogłębnie przedstawiają sytuację w spółce to piszecie po pijaku czy siedząc na klopie???
[x]
FOREVEREN -1,03% 2,88 2025-11-07 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.