• realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~aabbcc [212.49.41.*]
    w orco to można wejść przy 1-2 eur. Miałem tę spółke od marca do sierpnia. średnią miałem 30zł, sprzedałem po 46 zł. Śledziłem ten temat maksymalnie. wywaliłem przed wynika za 1 półrocze. Moim zdaniem spółka jest warta mniej niż zadłużenie. Prawda jest taka ze jakby chcieli sprzedac majątek - to nie sadze aby wzieli wiecej niz dlugi. Trzeba czekac na 1-2 eur i wtedy pakować bo na pewno jeszcze będzie sie działo. Ale obecnie ta spółka jest warta mniej niż zero. A to ze w raporcie jest 13 czy iles eur to niewazne - trzeba wziac pod uwage ryzyko - taki polnord fundamentalnie jest o wiele mniej ryzykowny, a warty o niewiele wiecej pod wzgledem c/wk
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~chet [77.254.43.*]
    Kto wie może i tak się zdarzyć..Trzy cyferki, dwie, jedna-tego jeszcze nie było,,,Moim zdaniem realna jest powtórka i zejście do poziomów cenowych gdy ustanowiono ochronę sądową :14-20 plz..
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~idiota [83.10.76.*]
    Was chyba pogięło! Leczcie się na nogi bo na głowę już za późno :D:D:D W październiku walne - jedziemy na północ ;) dobre wieści nadchodzą dopiero :)
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~quidam [80.48.168.*]
    tylko dlaczego we Francji podstawili koszyczek na K i przez cala sesje wpadalo w miniony piatek na poziomie 8- 8.1 EUR ?
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~FRED [86.111.111.*]
    NIE NAKRĘCAJCIE SIĘ

NIKT SIĘ NIE ZGODZI NA POKRYCIE NALEŻNOŚCI W JAKIEJŚ TAM CZĘŚCI

BO Z LIKWIDACJI MAJĄTKU DOSTANĄ 100%

PO CO CZEKAĆ 10 LAT JAK MOŻNA MAX 2?
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~pawlis [83.27.88.*]
    aabbcc- ty prawdopodobnie masz problem z logicznym przetwarzniem oficjalnych komunikatów spółki , albo jesteś przed miesiączką. Jest jeszcze jedna możliwość - jesteś upośledzony umysłowo.
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~aabbcc [217.74.68.*]
    jakieś argumenty? ja swoje podałem...
    nie naganiam koledzy, kurs i tak ustalany jest w Paryżu.
    Byłem na tej spółce nie tydzień, nie misiąc tylko prawie pół roku.
    Swoje zarobiłem i odkupię, jak będzie po 1-2 eur, no czy jak kolega pisał 15-20 zł, ale to max. Spółka jest po prsotu nic nie warta. wartosc majatku ledwo przewyzsza długi.
    Wystarczy ze wart nierychumosci spadnie o 10% i nawet na teoretycznym raporcie bedzie 0. A to ze ktos ustawial na k to tez zaden argument, ustawial zeby ubrac leszczyne i podtrzymac kurs jak najdluzej aby wywalic. Ale jak braknie tego kogos to dopiero bedzie zwala, placz i zgrzytanie zebow. Zobaczycie dzis. Ludzie poczytali przez weekend i an chlodno zaczan opceniac sytuacje i wywalac.
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~idiota [83.4.107.*]
    No jakoś nie spadło we Francji a wzrosło :) Twoje teorie są błędne! Coś mi tu pachnie następnym inwestorem strategicznym :)
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~diesel [87.205.151.*]
    Do aabbcc
    Jezeli choc troche orientujesz sie w analizie technicznej to wiesz ze spolka mimo ostatnich spadkow, caly czas jest w trendzie wzrostowym. Zgodnie z AT, zawsze jest wieksze prawdopodobienstwo kontynuacji trendu, niz jego zmiana... A fundamentalnie, moim zdaniem ta spolka to perelka, choc przyznaje, jeszcze nie oszlifowana ;) dlatego jak wchodzic to tylko na dlugi termin, bo Orco NA PEWNO, najgorsze ma juz za soba i teraz wzrosty sa jedynie kwestia czasu... a kursu 1-2 EUR/akcja nie bede nawet komentowal bo to ponizej mojego poziomu.
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: undertaker78 [81.219.148.*]
    brawo diesel, wiesz mnie na tym forum już żadne idiotyzmy jak np. autora tego postu nie zdziwią, ja jestem spokojny o losy spółki poprzez to, że obserwuję forum we Francji, gdzie większość wypowiedzi ma naprawdę sens.
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~xyz [83.24.42.*]
    a we Francji cos ciekawego pisza? ;)
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~quidam [80.48.168.*]
    W Polsce cos ciekawego pisza, o naszym rodzynku czyli Zlotej 44, na stronach Rzeczypospolitej. Duzo watpliwosci natury prawnej + wiadomo - brak finansowania, ale caly czas nad tym pracuja, projekt nie jest zawieszony, ale odroczony. Nawet wiec naszym polskim rodzynkiem sie ktos w Orco zajmuje i mysli o tym co bedzie za 2 - 3 lata... Wnioski niech kazdy sobie sam wyciagnie.
  • Re: realan wartość: 1 - 2 eur Autor: ~Mag [78.8.96.*]
    Rynek nieruchomości się "uspokoiły", ceny unormowały (a nawet rosną), banki wracają do kredytowania 100% wartości nieruchomości... Jakie to daje perspektywy Orco ?! niech kazdy sobie sam odpowie.

Pzdrw
[x]
ORCOGROUP 0,97% 4,16 2025-10-02 16:17:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.