• Short skrócił pozycję na 1,1 Autor: ~Danny [37.47.210.*]
    Czyli mamy denko. jak zacznie ulica wciągać, to szybko wróci na 24
  • Re: Short skrócił pozycję na 1,1 Autor: ~bomberman [84.39.160.*]
    Może tak, może nie. Weź popatrz na pozycje historyczne - zobaczysz, że w zeszłym roku też mniej więcej o tej porze zmniejszali pozycję, żeby potem ją zwiększyć. Możliwe, że to po prostu taka strategia.

Możliwe również, że mają przecieki o tym, że Azoty i Orlen się dogadają i dlatego zaczynają odwrót. Trudno ocenić.

Pozdrawiam,
  • Re: Short skrócił pozycję na 1,1 Autor: ~Leszczunio [109.243.214.*]
    Chciałem coś napisać ale niestety moje posty na temat Att znikają jak kamfora. Chyba trafiam w 10tke i temu jest blokada . Pozdrawiam .
    Znikające posty to plaga tego forum - również doświadczyłem kilka razy :) Spróbuj pisać jak Mariusz intelektualnie źle dotknięty - wtedy jest szansa, że Cię cenzura nie wyłapie ;)

Pozdrawiam,
  • Re: Short skrócił pozycję na 1,1 Autor: ~leif2 [46.112.110.*]
    Dnia 2025-11-02 o godz. 01:44 ~bomberman napisał(a):
    > Może tak, może nie. Weź popatrz na pozycje historyczne - zobaczysz, że w zeszłym roku też mniej więcej o tej porze zmniejszali pozycję, żeby potem ją zwiększyć. Możliwe, że to po prostu taka strategia.
    >
    > Możliwe również, że mają przecieki o tym, że Azoty i Orlen się dogadają i dlatego zaczynają odwrót. Trudno ocenić.
    >
    > Pozdrawiam,

gdzie jest to zwiększenie pozycji w zeszłym roku? nic takiego nie było, ostatnio jedynie najpierw zeszli z 1,4 na 1,38 a po tyogdniu wrocili na 1,4
  • Re: Short skrócił pozycję na 1,1 Autor: ~Kar [217.119.73.*]
    Było, co niby „zapomnieli” poinformować.
    Faktycznie, jak posortowałem sobie datami i popatrzałem jeszcze raz, to znacznych ruchów w dół nie było. Moje gapiostwo - przepraszam :)

Obecna redukcja jest więc pierwszym znaczącym ruchem w dół.

Pozdrawiam,
  • Re: Short skrócił pozycję na 1,1 Autor: ~ed [217.79.117.*]
    obserwuje tutaj ktoś notowania na żywo? po 9 tej pojawiają sie zlecenia zaniżające .... po 3-5 zleceń na S.....i szybko są dokładane nowe coraz niżej :(((( aż tak dużo jest leszczy grających DT ? nie wierzę ....
[x]
GRUPAAZOTY 2,81% 18,66 2025-11-25 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.