• Prognozy z chat gpt Autor: ~KLM [95.215.27.*]
    Zapytałem chata gpt jak on to widzi, poniżej odpowiedzi. Bardziej jako ciekawostka niż jakieś wiarygodne dane.

„Teraz szacujemy sprzedaż na podstawie Twoich danych:
    83 recenzje, #966 w top sellers, 14 311 followers.
  • Re: Prognozy z chat gpt Autor: ~KLM [95.215.27.*]
    Nie wkleiło się więc jeszcze raz:
    „ Teraz szacujemy sprzedaż na podstawie Twoich danych:
    83 recenzje, #966 w top sellers, 14 311 followers.
    Bankier cenzuruje mi wklejone fragmenty więc jednak nie wrzucę :/

Ale według danych ze Steam DB chat gpt szacuje sprzedaż na poziomie 5-6 k kopii
  • Re: Prognozy z chat gpt Autor: ~Romek [46.112.102.*]
    No i pięknie ładnie schodzi Gierka a może być nawet więcej patrząc po recenzjach! Najlepsza premiera od Real 1!
  • Re: Prognozy z chat gpt Autor: ~src [83.26.19.*]
    Koło 3 tyś. Nawet jakbyś wziął 90 zł czyli pełną cenę i wszystko byłoby dla jujubee to masz 270 tys zł
    A przecież jest prowizja steam, kasa dla 101xp a cena to niecałe 70zl więc 200 tys - steam minus wydawca. To kilkadziesiąt tysięcy dla juju więc na zwykłe miesięczne koszty
  • Re: Prognozy z chat gpt Autor: ~Valder447 [84.40.157.*]
    Gra najlepiej się sprzedaje w Rosji gdzie jest po 25zł i Chinach gdzie kosztuje 30zł więc jest jeszcze gorzej
    Tylko pytanie ile osób tutaj kupowało akcje pod zyski z premiery, tym bardziej wiedząc, ze Juju już swój kawałek tortu w postaci budżetu developerskiego dostało, a udział w zyskach to tylko potencjalny dodatek - ja jeszcze nie widziałem żeby na GPW albo NC akcje jakiejkolwiek spółki growej rosły po premierze gry. Zawsze był zrzut kursu o kilkadziesiąt procent. Każdy kto kupuje akcje teraz robi to raczej pod kolejne projekty, przynajmniej logika i jakiekolwiek pojęcie o innych spółkach z branży by na to wskazały.
[x]
JUJUBEE -1,12% 0,71 2025-12-19 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.