W poniedziałek, pewnie dalsze spadki, widać po kursie piątkowym gdzie po delikatnym odbiciu kurs się nie obronił. Sama posiadam akcję i nie namawiam tu nikogo na nic, pozdrawiam
No właśnie się zastanawiam czy nie sprzedać i kupić ponownie jak kurs spadnie w okolicach 27 złotych. Patrząc na stopę zwrotu 3 miesięcy to jest ponad 200 procent, więc kurs ma możliwość jeszcze na dalsze spadki
Obecnie akcję które posiadam mam na minusie. Miałam nadzieję że w piątek gdy kurs zaliczył ponad 4 procent na Plus będzie dobrze. Niestety każdy widział jak jest i to mi podpowiada że w poniedziałek może być 27 z przodu, więc sprzedać i kupić niżej, przynajmniej ilość akcji się zwiększy w portfelu. Może 2 styczniu będzie lepiej
A jeżeli się okaże, że umowa licencyjna na wozy , która miała być podpisana do końca października nie została podpisana tylko przesunięta na nie wiadomo kiedy, no to zrobi się słabo.
Musimy oddać ten gorący kartofel nie ma sensu ryzykować . Lepiej sprzedać i zapomnieć . Zgadzam się z przedmówcami. Dziś 28 a za kilka dni możliwe 18 . Głos rozsądku .