Kurs poszybował do góry co mało co ludzi dokupiło , kupiło . Tużo % na plusie już jest a gdzie tam dobre informacje ESP i zyski. Tu będzie bardzo grubo ponieważ akcji za 10 gr niema w obiegu i tak jak pisali dużo jest akcji powyzej 1 zł . Kurs sie ustabilizuje na wysokim walorze
A wy jak uważacie ? Wiem wiem .... ci co nie kupili widzą 20 gr ci co nie znają spółki to niech sie nie wypowiadają TROLE
Ja już pisałem jak to widzę Ciągłym nieszczęściem jest to że te akcje otworzono poniżej złotówki. Ci co zostali nabici 2 lata temu nie potrzebnie teraz wyrzucali poniżej kosztu zakupu niejednokrotnie z chęcią odzyskania czegokolwiek i przerażeniem że zaraz zacznie spadać. Najbardziej haniebne jest to że dają się teraz obłowić w akcje spekulantom i cwaniakom ale co tu na GPW sprawiedliwości szukać
w dodatku to zawieszenie przed dwoma laty to też przegięcie pały niektóre firmy latami mają jakieś nieprawidłowości w raportowaniu i są notowane a tu jeden poślisk i pałą w łeb handel zamknięty.
dlatego był taki zaciąg bo 2 lata temu byli z mega długami a teraz mamy inną sytuację. i tak uważam Się za szczęściarza że złapałem jakieś drobne oby w poniedziałek nie otworzyli za wysoko. obawiam się tylko jednego że jak usiadła jeszcze spekuła to może być ciężko przy takim ff z większymi ilościami poniżej złotówki bo mogą iść jak na Będzinie albo bumechu
Tu gra idzie o co innego, jeszcze może okazać się że ktoś nowy pojawi się na pokładzie.
ASM Group został partnerem serwisu sprzedażowego Alibaba.com Singapore E-Commerce Private Limited. Współpraca ma zapewnić klientom Grupy ASM dostęp do międzynarodowych rynków i pełne wykorzystanie potencjału sprzedaży online.
Przy 1 ci co przypadkiem wdepnęli to wysiądą a cierpliwi poczekają na 2 a może nawet 5. W poniedziałek zobaczymy jaki deficyt jest towaru a jakie zapotrzebowanie i jak bardzo Chińczyk jest zmotywowany. a teraz proponuję ciszę bo to lubi pieniądz.