• Widze to tak a wy ? Autor: ~Łukasz [185.34.239.*]
    Kurs poszybował do góry co mało co ludzi dokupiło , kupiło . Tużo % na plusie już jest a gdzie tam dobre informacje ESP i zyski. Tu będzie bardzo grubo ponieważ akcji za 10 gr niema w obiegu i tak jak pisali dużo jest akcji powyzej 1 zł . Kurs sie ustabilizuje na wysokim walorze

A wy jak uważacie ? Wiem wiem .... ci co nie kupili widzą 20 gr ci co nie znają spółki to niech sie nie wypowiadają TROLE
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~gnom [37.225.65.*]
    Ja już pisałem jak to widzę Ciągłym nieszczęściem jest to że te akcje otworzono poniżej złotówki. Ci co zostali nabici 2 lata temu nie potrzebnie teraz wyrzucali poniżej kosztu zakupu niejednokrotnie z chęcią odzyskania czegokolwiek i przerażeniem że zaraz zacznie spadać. Najbardziej haniebne jest to że dają się teraz obłowić w akcje spekulantom i cwaniakom ale co tu na GPW sprawiedliwości szukać
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~gnom [37.225.65.*]
    w dodatku to zawieszenie przed dwoma laty to też przegięcie pały niektóre firmy latami mają jakieś nieprawidłowości w raportowaniu i są notowane a tu jeden poślisk i pałą w łeb handel zamknięty.
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~Bolek [94.254.161.*]
    dlatego był taki zaciąg bo 2 lata temu byli z mega długami a teraz mamy inną sytuację. i tak uważam
    Się za szczęściarza że złapałem jakieś drobne oby w poniedziałek nie otworzyli za wysoko. obawiam się tylko jednego że jak usiadła jeszcze spekuła to może być ciężko przy takim ff z większymi ilościami poniżej złotówki bo mogą iść jak na Będzinie albo bumechu
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~Molin [57.129.2.*]
    Polnoc widze
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~Molin [57.129.2.*]
    Brak konfliktu z innymi akcjonariuszami i zyski
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~Golden [89.76.195.*]
    Tu gra idzie o co innego, jeszcze może okazać się że ktoś nowy pojawi się na pokładzie.

ASM Group został partnerem serwisu sprzedażowego Alibaba.com Singapore E-Commerce Private Limited. Współpraca ma zapewnić klientom Grupy ASM dostęp do międzynarodowych rynków i pełne wykorzystanie potencjału sprzedaży online.
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~rakieta [31.0.28.*]
    jazda bez trzymanki...1 na horyzoncie...jazda
  • Re: Widze to tak a wy ? Autor: ~Golden [89.76.195.*]
    Przy 1 ci co przypadkiem wdepnęli to wysiądą a cierpliwi poczekają na 2 a może nawet 5. W poniedziałek zobaczymy jaki deficyt jest towaru a jakie zapotrzebowanie i jak bardzo Chińczyk jest zmotywowany. a teraz proponuję ciszę bo to lubi pieniądz.
[x]
ASMGROUP 2,31% 0,35 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.